FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / Ce aparat Mig sau tig Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
emyemil221
Plapumar

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Salut baieti sunt nou aici asa ca imi cer scuze daca am postat cumva gresit. Va rog mult daca ma puteti ajuta in alegerea unui aparat de sudura mig sau tig? Am un prieten cu care lucrez el are un Mig mag Einhel de 170 amp , facem evacuari auto si ce se mai poate in domeniul auto .Nu avem firma asa ca din cate am citit cei de la linde nu incarca buteli Argon persoanelor fizice....Este adevarat stie cineva?  Bugetul meu este undeva la 2000 ron , vreau sa imi iau un aparat cu care sa pot sa sudez si tabla de 5- 10 mm la nevoiesi sa nu fie vreun chinezim . Am fost avertizat de un nene care face service si vinde aparate de sudura  din Ploiesti sa nu optez spre Telvin sau Einhel..Made China .. Va multumesc pentru inteleger si multumesc celor ce imi vor raspunde.
   
    Emil


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la