FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / Ce stiti de Nord Sea Marine Services ? Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
busta
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 13
Firma este din Constanta si de curand au postat anunt in ziar si pe net ca angajeaza sudori CO2 cu certificate valabile in strainatate. Sunt seriosi sau nu?

pus acum 13 ani
   
georgegeo
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 73
rusule, se vede de la bulgari ca ai inceput sa o dai la prosteala ( iti spune baiatu ai gl valabil, ti-l scaneaza este bun,te suna si pleci cind ajungi in anglia nu mai sint bani pe care ai v.b 8,9 lire la ora ramii doar cu 6,7 din care trebuie sa si iei papa cu restu te descurci nu iti convine te intorci la rominica pe barba ta, asa ca nu te mai da ranit cind asa nu se mai poate)

pus acum 12 ani
   
georgegeo
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 73
am vazut putin cam tiirziu,avocatul ala smecher de peste drum la fantasio are birou la universitatea de populara de arta si are la inaintare o gagica ,a schimbat numele la firma,o fi crezind ca numai asa isi poate pierde urma

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la