FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Elena01
Femeie
19 ani
Braila
cauta Barbat
19 - 31 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / angajari sudori argonisti si ingineri pentru rafinarii KUWEIT Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
previnteape
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
Angajam sudori argonisti - teava 48 inci, in Kuweit, salariul in tara 1500 lei, salariul in strainatate 1400$, cazare, masa, viza gratuite.Cv-rile in engleza se trimit pe adresa de mail:
Angajam 2 ingineri specialisti in rafinarii.Salariul 6000$, cazare, masa, viza gratuite.
Nu se percep comisioane! Angajarea in Romania cu detasare.
Contractele sunt pentru 6 luni. Persoanele care vor da dovada de corectitudine si profsionalism vor putea munci inca un an cu o salarizare mai buna.


pus acum 13 ani
   
previnteape
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
aveti si voi dreptate..acum 3 ani angajau cu 3000$..acum au oferta cu 1600$ si 1500 lei in tara...evident cu angajare in Romania. Initial au spus 1400$ dar angajatorul nu a dorit contractul...asa au mai pus 200$.Pentru 6 luni nu-i bai! Apoi am inteles ca vor prelungi contr cu inca 1 an si atunci vor fi alte salarii. Deja sunt 27 de sudori inscrisi pentru proba . Imi cer scuze , asta au cerut si asta ofera.Decat prin santierele navale de aici cu 1500-2000 parca este ceva mai bine..dar fiecare face ce considera ca este mai bine ..asa ca "nu te supara frate!"

pus acum 13 ani
   
otiberiu17
Sudor Avansat

Din: poliesti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 42
oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau mai bine in grecia la toli decat asa 

pus acum 13 ani
   
previnteape
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
am calculat in lei cam 6620lei/luna, cazare, masa, transport...si banii se dau pe lucrare..cu cat se termina mai repede cu atat mai bine...

pus acum 13 ani
   
previnteape
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
aai si tu dreptate...asa au facut si in Germania ,,,,si in Spania...si in Olanda...si s-au intors dupa 1 luna de stat pe camera....sa-mi spui cum e cu Grecia....ca astia sunt cam zgarciti oricum fiti atenti ce semnati..clauzele contractuale...bafta oriunde plecati!!!

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la