FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC 23 ani
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / PROBLEME SI DISCUTII TEHNICE GENERALE / sudura element fonta centrala termica pe lemne Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
mihai93
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
E corect pretul si modalitatea de a suda? Va rezista sudura in timp?  Am pur si simplu o problema cu centrala si am intrat pe acest forum cu speranta ca poate ma poate ajuta cineva. Astept un raspuns. Cu respect mihai.

pus acum 13 ani
   
mihai93
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
Am gasit pe cineva si ptr. sudat crapatura care are aproximativ 30 cm a zis ca face 300 lei.un element nou este 500.a zis ca sudeaza cu niste electrozi din america care sunt foarte scumpi.sudura la rece si dureaza 2 zile .este corect pretul  si modalitatea de a suda sau ma abureste?

pus acum 13 ani
   
lupul-sur
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
La rece? Fonta? Am cam ramas in urma cu tehnica. daca tot dureaza 2 zile nu mai bine se sudeaza cu materialul preincalzit?

pus acum 12 ani
   
mihai93
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
multumesc pentru raspunsuri.dar a trecut un an de cand l am reparat.sa va impartasesc si voua cum l am reparat.
pretul cerut de sudor era foarte mare de aceea m am interesat la un strungar daca stie pe cineva care l poate suda.am primit adresa unui sudor pensionar care lucra se la o centrala termica de cartier.cand l am vazut (tiganos,mic,slab,batran,abia mergea)am zis ca nu vazuse in viata lui electrozi "de america",invertoare cu reglaje ultrasofisticate,cu timpi de racire ,samd.aveam dreptate.nu vazuse.dar in 6 ore elementul de centrala vIadrus,care era foarte subtire in carne si TOTI SUDORII  (4la numar) dar toti mi au zis ca nu poate fi alamit ca este foarte subtire si crapa,mosulica l a ALAMIT. cand m am dus sa l iau era intr un carut plin cu nisip si era fierbinte..a zis sa i dau 40 de lei(30 de lei imi ceruse initial)deoarece  dupa ce se racise plecase o fisura de aprox. 2 cm de undeva de la mijlocul fisurii initiale si a trebuit sa l incalzeasca din nou.
dupa ce l am montat si am bagat apa si presiune in el nu curgea dar s a umezit o portiune cam cat o moneda de 50bani la o distanta de 2 cm de sudura . am facut focul iar pata aia a doua zi era ruginita. am un an de cand folosesc centrala sudata si nu am probleme cu ea.
va doresc o zi buna tuturor si sa auzim numai de bine


pus acum 12 ani
   
geotermic
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Intervin un pic plus, pun si o problema. Electrod de Ni cu 1 leu, vreau si eu 100 de buc, vin eu dupa ei. Una e sa zugravesti cu o bidinea si un spaclu care costa 50 ron si alta e sa merg cu aparatu de 1600 eur plus hat cate accesorii sa faci treaba la om acasa. Plus de asta cum ar putea zugravu sa faca zugraveala la mine acasa de la el din atelier...
Postez neste poze cu un element de fonta. Primul sudor care a avut doar fisura si-a batut joc, al doilea o incercat sa umple gaura aia dupa cum se vede si eu, am ramas fara cuvine... Aveti pareri?


pus acum 11 ani
   
geotermic
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 2
Imediat vin si cu pozele... E cam ciudat sistemu...

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la