FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_pink 25 ani
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
24 - 41 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / sudor TIG Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
jozsef
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
URGENT caut sudor cu experienta, procedeul TIG, pentru lucrare in Norvegia, salariu 10E/ora net cazare asigurata, transport asigurat si 100 NOK bani de mancare pe zi
se sudeaza echipamente pentru vapoare de pescuit tip fabrica, in stainless steel.


pus acum 12 ani
   
jozsef
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
004793402061 va rog numai cei cu experienta!!!

pus acum 12 ani
   
jozsef
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
deci, in primul rand se specifica in anunt salariu NET, CAZARE ASIGURATA, TRANSPORT ASIGURAT, aici va dau detalii, va trimitem bilet de avion, si aveti masina inchiriata pentru transport la servici, va platim bani de benzina, BANI DE MANCARE 100nok PE ZI, se platesc pe zi, si se dau la 10 zile 1000 de NOK in mana, se dau din prima zi, si incercam sa cazam fiecare persoana singur in camera. Se semneaza contrac in Norvegia, pe perioada nelimitata cu angajatorul Norvegian, deci nu firme romanesti si altele...Firma Norvegiana lucreaza pentru mai multe santiere s au firme, punct de lucru Alesund, Kristiansund, Tomrefjord... Mai multe detalii NUMAI PENTRU PERSOANELE INTERESATE, si un nr de tel de contact apare mai sus, PENTRU CARTILE PE FATA incepeti cei interesati, dar chiar nu avem timp sa stam la targuieli la tel, despre internet, cablu tv, cameriste s.a.m.d.
Colegii care lucreaza la noi de 2 3 ani din polonia, romania, suedia, isi aduc stickul din tara lor, si isi platesc internetul, pentru cei care ocupa posturi de conducere in firma pe langa cele de mai sus le mai oferim laptop, internet si tel de firma, insa momentan nu avem asemenea posturi!
Domnul ValentinVoicu nu intelege multe lucruri pentru ca este o alta generatie, aspira la un trai mai bun, eu am ajuns acolo unde aspira dansul prin munca cinstita si nu pe spinarea altor muncitori, ca sa ai un salariu bun trebuie sa demonstrezi ca meriti ani la rand nu 2 3 saptamani!
Vad ca aici lumea e interesata de povesti nu de un loc de munca, asta e caracteristica a Romanilor Va doresc o noapte buna.


pus acum 12 ani
   
grigm1988
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 96
foarte putin 10 euro pentru NORVEGIA

pus acum 12 ani
   
jozsef
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 5
da daca e norvegia trebuie sa dea 100 E, atunci ar fi toti multumiti, eu ii intreb pe cei care vor mai mult ei cat castiga? si de cat timp ? si atunci de ce nu le ofera un loc de munca sutelor care cauta? sai ia acolo la ei unde se castiga mii si mii de euro pe saptamana... Romanul din nastere are complexe si crede ca i trage toata lumea teapa, sau viseaza la cascaval, e usor sa judeci cand ai un loc bun de munca, oferiti voi si vin si eu vreau 40 de euro daca e vorba de EU si 60 daca e vorba de Africa, apropo sunt inginer...

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la