FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Georgiana69 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 47 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CURSURI, SCOALA DE CALIFICARE, AUTORIZARE PENTRU SUDORI / Calificare in meseria de sudor Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
sorin_d
Plapumar

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
In primul rand vreau sa va salut.Am devenit membru nou pe site deoarece meseria asta incepe sa ma pasineze de ceva timp.Lucrez in domeniul bancar dar sunt pasionat de tot ce inseamna lucrul cu metalul.Am diploma de mecanic auto facuta in timpul liceului  dar ''practica'' am facut-o doar pe masinile personale/a prietenilor.
Ma intereseaza:
1.Ce inseamna de fapt meseria asta, adica in linii mari cam ce face un sudor la locul de munca(lucreaza dupa desen tehnic, i se dau lucrari tip sudeaza 2 metale)
2.Daca ar fi sa o luati astazi de la capat ce scoala ati face?(in domeniul sudurii ma refer)
3.Care specializare este mai cautata ca si loc de munca(mig,mag, wig)
4.Cum ar trebui sa invat meseria asta?sa ma bazez pe cursuri (aici ma refer la cursuri care sa ma ateste ca si sudor) sau ar trebui sa imi gasesc un sudor de la care sa ''fur'' meserie.
Multumesc frumos si sper ca nu v-am plictisit cu lungimea mesajului


pus acum 12 ani
   
finwelding
Angajator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 22
TRIMITE UN CV LA ADRESA URMATOARE DE E-MAIL

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la