FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / EUROCIM BRASOV ,fost SHALENOV , patron , (adica TEPAR , BOGDAN ILIE ) Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
gi67
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 77
Vreau sa avertizez toti tubisti si argonisti ,si nu numai ,toti cei care vreti sa plecati cu firma asta , indiferent ce meserie aveti ,aveti mare grija ce semnati , sa nu patiti ca mine si ca multi alti , care au muncit si nu au mai fos platiti...???  ,am castigat doua procese in insatanta ,dar ce folos ,..? a falimentat firma ( SHALENOV ) a intrat insolventa , si cum sunt  legile in Romania trebuie sa astept sa i-mi recuperez banii (5600 dolari) pe care e posibil sa nu i-i mai recuperz niciodata ...???  caz din 2007.... DECI VA ROG DIN SUFLET AVETI GRIJA MARE CAND AUZITI DE (  EUROCIM BRASOV ,)

nu sunt singurul caz , dar sunt printre putinii care la dat in judecata , daca or mai fi si alti ??????

deci a falimentat firma (SHALENOV ) , si a deschis alta ( EUROCIM )  e curat acum omu....???? :nono:


_______________________________________
in viata doar faptele conteaza... , restul , sunt doar vorbe ...!!!???
Sudura e o arta trateaz-o ca atare , cunoaste-ti valoarea si vei ajunge mare ..., e scrisa tot de mine ....., ce spuneti D-le Robostan am dreptate ???

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la