FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
simona2000
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Oferta de angajare Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Viktor
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4
Buna ziua, la cererea unei companii din Germania, care are un contract cu rafinariiile din RO, caut sudori (argon) profesionisti. Daca Va intereseaza un contract de munca rog sa ma contactati la nr. 0746 046 717 Viktor.

pus acum 12 ani
   
Viktor
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 4
Salut, da am gasit, dar este cerere permanent, practica arata ca din 10 sudori 4-5 corespund cerintelor.

pus acum 11 ani
   
gabi_miha
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 96
bravo alehis,hotarare,curaj ca doar noi muncim nu ei,cand o sa inteleaga toti meseriasii ca de fapt noi sintem aia care producem banii si nu toti analfabetii de subcontractori care incearca sa jecmaneasca cat mai mult de pe no atunci poate o sa mearga mai bine treaba pt noi muncitorii,si scuzati-mi expresia de ,,analfabetii,,dar sint multi subcontracori din astia pe care ii suni si nici macar o convorbire telefonica normala nu pot sa duca daramite cind e vba de detalii li se imbirliga limba in gura,asa ca mai mearga de unde or venit, daca tara asta e condusa de toti desteptii romaniei si noi sintem codasii codasilor in europa macar efortul de a etala o oferta cat de mica ar fi ea ar scuti omu de atitea telefoane inutile !cele bune.

pus acum 11 ani
   
domino
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 20
caut de lucru ca sudor mig mag in tara sau in strainatate , cer seriozitate maxima pt ca sant satul de angajatori neserioasi ofer seriozitate maxima . 0751858790

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la