FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
madalina69 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Iasi
cauta Barbat
23 - 35 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CURSURI, SCOALA DE CALIFICARE, AUTORIZARE PENTRU SUDORI / Implementare Proceduri de sudare Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
RA
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
Buna ziua,

Sunt  noua in domeniu, si de aceea as avea nevoie de un volum destul de mare de informatii in ceea ce priveste modul de implementare in cadrul unei societati a procedurilor de sudare. Va rog frumos, daca poate cineva sa ma ghideze spre o sursa de informare. Eu ar trebui sa fac cursul de RTS, sa intocmesc documentatia tehinca (am reusit sa lucrez la acesta dar am impresia ca trebuie sa minimizez ).
Cand scriu despre fiecare procedeu, particularizez detaliile sau pot sa vorbesc despre un interval de dimensiuni ale tablei? sau intensitati ale curentului de sudare?
Este vorba despre o firma care executa hale metalice, cupe de graifer... Iar procedeele utilizate sunt MMA,MIG/MAG si WIG.
Eu incerc sa ma informez singura dat net-ul e o sursa ambigua...
Va rog sa ma ajutati


pus acum 11 ani
   
RA
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
Buna ziua din nou
Sunt un "proaspat" inginer mecanic, specializat pe prelucrari prin aschiere. Zic "proaspat" pentru ca acum 2 ani am absolvit si lucrez la acest loc de 1 luna.
De renuntat nu pot, pentru ca asta ar insemna sa renunt implicit la job, nu-i pot refuza sefului meu sarcina aceasta. Ma voi uita pe SR-ul pe care l-ati precizat. De asemeni mentionez ca nu am inceput inca cursurile de RTS, poate ma voi mai "lumina" atunci, luand contact cu alte persoane cu mai multa experienta. Momentan multumesc pentru ca mi-ati raspuns.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la