FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolalola la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Sudori MIG/MAG in Cipru Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Infomunca
Angajator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
SC INFOMUNCA SRL, autorizata ITM, Recrutam sudori profesionisti, cu experienta in tipul de sudura MIG MAG pentru industria constructiilor navale, in Cipru. Se ofera salariul de 7 euro/ora net, cazare si masa gatuita. Se lucreaza aproximativ 240 ore pe luna. Contractul de munca se incheie pe minim 6 luni, cu posibilitate de prelungire.
Cerinte:
- Detinerea certificatului 136 este obligatorie, au un avantaj posesorii Autorizatiei de Sudor pentru pozitia PE
- Experienta minima 3 ani, iar experienta pe santier naval reprezinta un avantaj
- Limba engleza nivel conversațional
Detalii la tel: 0769848420


pus acum 11 ani
   
Infomunca
Angajator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Asa este, cerem comision. Si dumneavoastra pentru munca pe care o faceti, va asteptati sa primiti salariul. Avand in vedere ca noi ducem persoane doar cu contract de munca si va oferim toate informatiile de care aveti nevoie, nu cred ca este o absurditate sa percepem comision pentru munca noastra.
Specific ca noi nu obligam pe nimeni sa mearga la munca cu noi, omul are dreptul la libera alegere.
Cu stima, Infomunca


pus acum 11 ani
   
zgur
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 63
Sant firme care au dat teapa (90 %). Sudorii de la noi nu au incredere ,cand o firma cere comision. Bani dati din mana ta proprie sant plecati ,iar sudoru ramane cu o chitanta si o stampila . Dupa o saptamana ,nr.de telefon din firma respectiva e inchis si dispare.   

pus acum 11 ani
   
gi67
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 77
cu toata stima ,d-nilor de la infomunca , firmele care cer comision sa dovedit a fi neserioase, si cred ca nu faceti exceptie de la regula... ???, sudori care se respecta  sudori adevarati nu au voie sa plateasca comision pentru asi exercita meseria , ei  baga bani in conturile unor( asazise) firme ca voi si mai cereti si comosion ,RUSINE....

_______________________________________
in viata doar faptele conteaza... , restul , sunt doar vorbe ...!!!???
Sudura e o arta trateaz-o ca atare , cunoaste-ti valoarea si vei ajunge mare ..., e scrisa tot de mine ....., ce spuneti D-le Robostan am dreptate ???

pus acum 11 ani
   
Infomunca
Angajator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Buna ziua domnilor. Cu tot respectul pentru dumneavoastra, noi v-am propus o oferta de munca, nu sunteti obligati sa o acceptati. Cu toate ca salariul era de doar 7 euro/ora totusi am gasit persoane interesate. Referitor la comisioane, noi facem tot posibilul sa nu percepem comision de la candidati, sunt unele pozitii pt care nu percepem deloc. Dar oricum comisionul il percepem DOAR cand aveti contractul de munca in mana.
Cu deosebita consideratie,
Infomunca


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la