FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 25 ani
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Oferta locuri de munca Pamiga Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Pamiga
Angajator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
SC Pamiga Est Srl Galati oferă locuri de muncă pentru punctele de lucru proprii in strainatate pentru sudori argon, la instalatii de teava otel carbon si inox in instalatii in siderurgie.

Se ofera salarizare motivanta, cazare, masa, transport si Pocket Money lunar. Detalii suplimentare la tel. 0236 458845 sau 0740 430783. De asemeni, puteti trimite CV-uri la personal @ pamiga.ro


pus acum 11 ani
   
Pamiga
Angajator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Tubulatori.

Va rugam sa trimiteti email cu CV la adresa de mai sus.


pus acum 11 ani
   
GALAN
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 4
Cazarea tot in containere ?

pus acum 11 ani
   
Pamiga
Angajator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Īn funcţie de disponibilităţi locale la punctele de lucru, cazarea se face la hotel, motel sau hostel, cīt mai aproape de şantier. Dacă există campus organizat la punctul de lucru, cazarea se face containere modulare cu tot comfortul, inclusiv aer conditionat. Uneori mai bine ca acasă.

pus acum 11 ani
   
gi67
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 77
probabil ca tu locuiesti in vreo rulota sau in vreun bloc dezafectat daca e mai bine ca acasa la tine ,, si cam cat oferiti la ora, fabuloasa suma de 8-9 euro pe ora...????


_______________________________________
in viata doar faptele conteaza... , restul , sunt doar vorbe ...!!!???
Sudura e o arta trateaz-o ca atare , cunoaste-ti valoarea si vei ajunge mare ..., e scrisa tot de mine ....., ce spuneti D-le Robostan am dreptate ???

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la