FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive 24 ani
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / DISCUTII DESPRE PROCEDEUL DE SUDARE MIG-MAG, CO2 / proba de lucru, am nevoie de un sfat Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
cristi pitesti
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 69
in primul rand salut ,sunt sudor in argon dar cum in momentul de fata nu gasesc de munca am decis sa incerc pe c02,toate bune pana acum.am fost la o proba de lucru pe c02 am avut de facut o imbinare pe verticala, sudura de colt de jos in sus  fara luft.a doua zi am fost sunat si mi s-a spus ca trebui sa mai ma duc la inca o proba dar nu tot acolo unde am sustinut prima proba din cate am inteles acolo voi face o imbinare cap la cap pe verticala de jos in sus nu asta ar fi problema din cate am inteles dupa terminarea probei sudura va fi supusa la US.
CE POTE FACE S-AU CUM POT PROCEDA PT A NU AVEA PROBLEME PT CA PANA ACUM NU AM MAI SUDAT PT .US.doar pt gama argon si electrod.

MENTIONEZ CA NU STIU PARAMETRI CU CARE VOI DA APARATUL SARMA ETC AM SA MA MOBILIZEZ PE MOMENT NU VREAU DECAT SA AFLU CUM POT PROCEDA VA MULTUMESC.


_______________________________________
cu cat mai greu, cu atat mai bine!!!

pus acum 11 ani
   
cristi pitesti
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 69
scuzati ortografia

_______________________________________
cu cat mai greu, cu atat mai bine!!!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la