FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / ARHIVA / Ce parere aveti despre trucuri magice in general? Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariusfanea
Plapumar

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Sunt curios ce crede lumea de fapt despre trucuri magice sau trucuri in general. Eu unul, le ador, chiar daca cunosc doar 2-3 trucuri imi plac si vreau sa mai invat niste trucuri noi. Problema e ca nu prea gasesc material de invatat in limba romana, doar daca cumpar. Ma gandeam ca mai exista iubitori de trucuri pe forum care sa ma ajute cu niste surse. Sa lasati un link va rog frumos daca gasit ceva site, tutorial sau video explicativ cu trucuri in limba romana.  Raman dator, si mai vorbim pe tema asta. 

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la