FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / ANUNTURI VANZARE - CUMPARARE APARATE SI ECHIPAMENTE DE SUDURA / aparat sudura multifunctional Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
bocanc
Plapumar

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Domnilor, am onoarea sa va salut ! Raul ma numesc , sunt din Cluj si vreau sa apelez la clementa si experienta dumneavoastra. Mi-am construit o mica forja in prima faza ,pentru hobbyul meu legat de confectionarea cutitelor, dar pentru ca nu aveam gard la casa, mi-am confectionat unul din fier forjat, care a atras atentia unor posibili doritori (ca sa nu le zic posibili clienti).In momentul de fata detin un aparat de sudura cu arc electric, dobandit de tatal meu in vremuri de mult apuse, iar singura caracteristica pe care o stiu e ...greutatea, undeva in jurul a 65 kg, motiv pt care il tin intr-o roaba.
  Deoarece as avea nevoie de-un aparat de sudura mai usor, de asemenea si de un aparat de taiat cu plasma, am gasit pe net asa ceva, ba mai mult are si functia TIG:Aparat de sudare multifunctional MMA TIG CUT inverter Proweld CT416P.
   Despre functia TIG, am slabe cunostinte teoretice, ce sa mai vorbesc de cele practice...
       INTREBAREA MEA ESTE: credeti in fiabilitatea acestuia???(intreb pt ca aparatele-s ca oamenii,...cu cat stiu face mai multe...cu atat randamentul e mai scazut pe fiecare operatiune in parte)
  Va multumesc anticipat si sper ca nu v-am plictisit foarte tare.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la