FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / sfat achizitie aparat sudura mig-mag, tig, ac/dc Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Toyo Cris
Sudor Incepator

Din: Iasi
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
Buna ziua,

va rog sa-mi recomandati un aparat bun si fiabil pentru sudura inox, aluminiu, cupru si aliaje ale acestora. Sunt incepator, de aceea ma intereseaza sa aiba cat mai multe functii care ma pot ajuta. In prezent detin un aparat Ergus Invertor sudura Kompackt 160 HF DCI, care din pacate nu pot suda Al si Cu. Ar fi interesant daca as putea sa-l dau buyback (cred ca l-am folosit de 10 ori) si sa dau diferenta pentru un aparat mai performant. Chiar daca aparatul ar fi utilizat okazional, repet, daca tot fac o investitie vreau sa fie bun si fiabil.
Va multumesc anticipat.


pus acum 11 ani
   
Toyo Cris
Sudor Incepator

Din: Iasi
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
Dupa ceva cautari am gasit Lincoln Electric Invertec V205-T AC/DC TIG Welder sau Miller Dynasty 200dx. Pentru sudura MIG-MAG voi achizitiona alt aparat. Ramane sa aflu preturile cu care pot sa le achizitionez. Pentru aparatul meu Ergus, l-am scos la vanzare cu 6000RON.   
Multumesc pentru raspuns rbostan65, dar prefer achizitia unor aparate de calitate si complete, sunt sigur ca ma pot ajuta mai mult.


pus acum 11 ani
   
Toyo Cris
Sudor Incepator

Din: Iasi
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
Multumesc pentru raspunsuri. Iau in calcul si un eventual import, nu inteleg de ce preturile sunt atat de mari la noi (Lincoln Electric Invertec V205-T AC/DC TIG Welder in state se gaseste in mod curent la cca 3300$ inclusiv taxe, problema este transportul). Am cerut cateva oferte din exterior, astept raspunsuri). Eu sudez ocazional pe anumite echipamente si la care fac eu service (echipamente industria alimentara). Motivul achizitionarii unui asemenea aparat este ca nu vreau sa depind de aceste servicii (sudura) care nu le gasesti cand vrei, mai ales ca ele se fac la beneficiar.
Mda, seria Lincoln Power Wave este "scula" dar nu e cazul.
Pentru aparatul meu Ergus Kompackt 160 HF DCI, ce bani as obtine pe el? Astept si aici o sugestie.
O seara buna.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la