FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / Teparii ONEA DIN CLUJ atentie!! Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
monster
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 16
Salut, deschid acest topic cu mesajul: FERITI-VA DE FRATII ONEA MARIUS, ONEA GABRIEL, DE LA CLUJ...au deschis o firma noua de curand...aveti mare grija, oameni se ocupa cu recutare de oameni pt. strainatate, in general sudori, si lacatusi..Si bine-nteles, ca sa nu o mai lungesc, CU TEAPA !! Adica bani angajatorului..sa te fure bine! Ma repet, vorbesc pt. tot omu, eu mi-am luat teapa de la ei personal si altii colegi cu care am muncit pt. respectivi mai sus mentionati!!
Va urez multa bafta si fiti cu ochii in 4.!!      


pus acum 10 ani
   
costi68
Sudor Avansat

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 32
spunele oamenilor adevarul si anume ca cei 10 sudori am mers la sindicat si am rezolvat problema banilor pe cazare,mincare si transport si ca tu minti cum ai facut-o mereu,toate conditiile de acolo ereau suportate de contractor,nu te mai da victima. 

pus acum 10 ani
   
alexandracluj
Plapumar

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 1
este vreun sudor din cluj?

pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la