FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / contract Canada Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
georgiana_eurostone
Angajator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 24
Caut sudori co2 pentru un santier din Canada,salariu este de 20$ pe ora,ce depaseste 40 de ore pe saptamina se platesc 150-200%,contract pe 2 ani de zile.Dupa primul an se poate aplica pentru rezidenta se si semneaza in acest sens contract cu avocatul nostru din Canada,
Cerinte:autorizatie valabila,cunoasterea limbi engleze/franceza,vechime dovedita in campul muncii pe ultimii 10 ani cu carte de munca si contracte.
Costurile pentru Dl Sudor in tara pentru obtinerea contractului de munca,permisul de munca[L.M.O.],viza de lucru pe 2 ani sunt 0.
Ele sunt in Canada din primele 2 salarii adica 1250 si 1250$.
Se pleaca in 3 luni de la data semnarii contractului de munca direct cu angajatorul canadian.
Oferta doar pentru cei seriosi.
Contactati-ne la numarul de telefon:0212128811 sau


pus acum 10 ani
   
andrey007_2007
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 11
nu mai pacaliti oameni cu fel si fel de taxe ,o firma mare care se respecta nu percepe nici un fel de comisoane

pus acum 10 ani
   
georgiana_eurostone
Angajator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 24
O sa auziti de la colegii dumneavoastra de breasla in 3-4 luni de zile ce pacaleala este cind or sa castige pe an 60-70k cad si or sa trimeata banutii acasa,ce pacaleala este.Taxe pentru sudor in tara sunt:112 euro in contul ambasadei canadei reprezentand taxa viza intrari,iesiri multiple si vizita medicala solicitata de ambasada canadei dupa verificarea dosarului care se plateste la oficiul international al migratiei care este de 190 dolari,acestea sunt costurile.Mai cititi forumurile Candiene cu romani stabiliti acolo sa vedeti cat de usor se ajunge acolo si cum umbla cainii cu covrigi in coada pe strada.Va rugam sa nu mai postati pe anuntul nostru tot felul de ineptii si mai bine puneti mana pe telefon si intrebati personal.Toate bune si contracte banoase.

pus acum 10 ani
   
georgiana_eurostone
Angajator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 24
Da costurile au fost eliminate in tara au ramas doar cele din canada dupa cum spune anuntul,daca vi se pare teapa ca platesti 112 la ambasada si te respinge fara sa platesti nici un ban la firma care iti obtine permisul de munca cum este teapa?Domnul Dan va rog sa va abtineti de la comentarii rautacioase,va multumesc.

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la