FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Cezi
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / keibel Germania/REMAK Polonia Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
sudortig
Sudor De Elita

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 122
Incep prin a spune: feritiva de aceste doua firme,practica munca la negru in Germania si de aici tot felul de probleme va vor astepta ,de la cazare proasta la umilinte la locul de munca,daca rezisti banii tii da,dar esti la negru.risca cine vrea.Daca vre sa pleci trebuie sa anunti cu 2 luni inainte , sa-ti iei toti bani.DECI VOI DECIDETI/reprezentant pe Romania/VICTOR MOROZAN.NU mai sterge postarile ,mutale daca nu iti convin/admine.A sters tot ce am postat vizazvi de firmele astea .

pus acum 10 ani
   
sudortig
Sudor De Elita

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 122
Buna seara .avea legatura ,ptr.ca firma din Slovenia ERA TOT REMAK ,postarea era pe un anunt de munca in Slovenia cu Dl.ELI cu  o firma din Brasov A.N.Euroconstruct.Eu am fost selectat sa merg dar am renuntat cand am aflat de Remak si am avut si proasta inspiratie sa ma duc in Bulgaria dupa masina Care urma sa ne duca in Slovenia ......peripetii .Dupa O zi si o noapte m-am intors din Bulgaria cu masina dar mi-a ajuns.Era un cazan de masina.Deci firma cu probleme.Nu inteleg cum pot lucra la negru in Germania,dupa 4 luni am cerut copia contractului de munca si am primit raspuns ca imi da cate vreau eu dar nu cel cu semnaturi ca nu exista.DECI LEGATURA este firma REMAK>daca lucrezi la negru in Germania ce poate fi in Slovenia?

pus acum 10 ani
   
sudortig
Sudor De Elita

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 122
Atentie /nu am spus ca Dl. Eli  este cu probleme . ci firma Remak

pus acum 10 ani
   
sudortig
Sudor De Elita

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 122
Eu trebuia sa mai iau 1000E  si nimik,iar treaba cu contractul de munca este cat se poate de serioasa nu va face contract de munca inregistrat la oficiul fortei de munca...etc.O vrajeala cum ca ei il iregistraza in lituania dar nu o sa vedeti nici un act inregistrat,cum nici eu nu am vazut.

pus acum 10 ani
   
gi67
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 77
Ai dreptate (sudor tig) cu firma din Germania , o adunatura de Rusi din Lituania cu un reprezentant in Romania , in persoana Victor Morozan , moldovean de peste prut , care fac bani pe spatele argonistilor Romani , dar pe admin nu il interseaza acest lucru , pe el il intereseaza doar sa dea lectii la altii si sa le explice cat de priceput este el in teoria suduri ....., in practica nu stiu daca la vazut cineva de pe acest forum , noi ne mai cunoastem intre noi , dar pe el ..??? , chiar va rog daca il cunoaste cineva , sa spuna ...., am greseli de ortografie robostan in acest text ? , nu de alta dar stiu ca te pricepi la corectat....!

numai bine argonistilor adevarati ...


_______________________________________
in viata doar faptele conteaza... , restul , sunt doar vorbe ...!!!???
Sudura e o arta trateaz-o ca atare , cunoaste-ti valoarea si vei ajunge mare ..., e scrisa tot de mine ....., ce spuneti D-le Robostan am dreptate ???

pus acum 10 ani
   
georgenicolae
Sudor De Elita

Din: ploiesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 155
Bafta multa forule.sa-mi lasi nr de tel pe privat.am cv bun pt tine.

_______________________________________
sudor 141-111 wig-mma

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la