FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala 22 ani
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Sudori pentru Germania Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
FischerHildegard
Plapumar

Din: Kassel Germania
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
1. Se cauta pentru un proiect in sudul Germaniei 2 Sudori autogen pentru sudat teava. Unul din ei sa stie germana. Proiectul dureaza aproximativ 3 luni. Incepere imediat.
Derularea se face printr-o societate partenera din Constanta cu care colaboram mai demult, nu au fost probleme. Contactare prin mail
Cunoastem personal pe proprietarii societatii germane. Conditii bune.
Contactare pina in 26. 11 sau dupa 15.12.

2. Eu m-am inregistrat astazi pe forum. In domeniul sudurii cu sudori din Romania activez din 2005, probleme deosebite nu au fost, probabil sudori care au colaborat cu noi sint si pe forum. Am lucrat, in colaborare cu societati din Romania, cu societati de renume din Germania. Conditiile erau peste medie sau de virf.

3. Si in noul an se cauta colaborare, atit in sudura cit si in industrie. Necesarul de forta de munca si de servicii, in toate domeniile industriei, sint in crestere.

Multumesc pentru atentie

Fischer Hildegard

Inginer, SFI

Kassel/Timisoara


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la