FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CERERI LOCURI DE MUNCA SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / caut loc de munca Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
an0nim2k
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Buna ziua am numesc Bogdan am 26 ani si sunt din Timisoara caut loc de munca in Timisoara sau strainatate absolvent al scoli profesinonale Lic.IND.ElectroTimis,sudez in urmatoarele proceduri Sudare electrica manuala cu electrozi inveliti MMA – 111,Sudare electrica in mediu de gaz protector cu electrod fuzibil MIG / MAG - 131 / 135 / 136, Sudare electrica in mediu de gaz protector cu electrod nefuzibil WIG - 141,Sudare oxiacetilenica OW - 311,am experienta in domeniu 7 ani , monenta lucrez la o firma VSM-ROM.

Adresa Mail :
Nr Tell : 0723192704
   


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la