FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CERERI LOCURI DE MUNCA SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / sudor plastic caut de munca in strainatate sau in tara Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
gaby_e39
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
sudor plastic ,5 ani experienta ,cap la cap sau electrofuziune,caut de munca in tara sau strainatate. Detin copii ale certificatelor si autorizatiilor. 0764977765 Gabi

pus acum 10 ani
   
gaby_e39
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Da-mi si mie niste site-uri,unde sunt postate anunturile,sau numere de telefon, te rog frumos,eu caut de ceva vreme si nu am gasit nimic poate nu am stiut eu sa caut. Multumesc frumos.

pus acum 10 ani
   
gaby_e39
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Am sunat la ei ,mi-au spus ca posturile sunt pentru o fabrica de frigidere si aer conditionat,in Germania ,nu stiu nici ei ce fel de plastic se sudeaza si cum,firma este din Cluj,te cheama la ei sa semnezi contractul,dar trebuie sa achiti o taxa de 560 lei pentru procesarea dosarului si se pleaca peste trei saptamani.Ce pareri aveti?Firma este din Cluj.

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la