FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / mare atentie la sc F&A instalatii international srl din Bistrita Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Datco grup
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 2
dupa asa zisa proba de sudura care se da intr-un hambar undeva aproape de loc Dej pe care cu siguranta o so treceti daca aveti cat de cat habar de sudura o sa trebuiasca sa va pregatiti toate actele necesare angajarii in tara pe cheltuiala dvs,sa va procurati echipament de protectie,sa aveti 100 euro bani pt transport si 300 euro bani de mancare pana la primul salariu care va fi peste 2,3 sau chiar 4luni.Plecarile sunt foarte urgente mai exact in Franta unde ve-ti gasi(ex meu)intr-o casa de maxim 80mp cel putin 25 pers cazate care astepta la un singur wc,la un singur dus care sunt obligate sa se prezinte la munca pe cheltuiala lor,neplatiti de luni de zile si au ajuns sa manance prin mila unei biserici din Paris.Interesul lor este sa te vada acolo sa te poata exploata cateva luni dupa care o sa renunti la "diurna"care ti se cuvenea.Daca totusi este cineva care vrea sa plece cu acesti tepari cereti-le la semnarea contractului sa specifice in contract diurna pe care o ve-ti primi lunar.Eu si inca 4 pers care am plecat in febr 2014 n-am facut acet lucru si ne-a costat in medie 600euro de caciula plimbarea la Paris.Mare atentie pe Mecador si Tocmai au anunturi sub diferite nume astazi 6 03 2014 recruteaza Luca Ion care zice el ca este si adm societatii dar nu-i decat un papagal bagat la inaintare.Daca nu v-am convins cu cele spuse ascultati-mi macar un sfat,la plecare luati la voi si bani de intoarcere asta ca sa nu ramaneti sclavi la Paris.

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la