FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CURSURI, SCOALA DE CALIFICARE, AUTORIZARE PENTRU SUDORI / Pregatirea Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
sebatorress
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Buna, ma numesc Sebastian si sunt din Oradea. Am facut acum cateva ani un curs de sudura mig mag de 60 de ore in strainatate (nu in europa), dar nu mi este recunoscut aici in tara nici in UE. Am mai lucrat ceva ca sudor, cateva luni intro fabrica, dar sa zicem ca sunt incepator. Intreabari sunt:

-Stie cineva de un curs de sudura in Oradea, recunoscut aici si in Europa?

-Cam cat castiga un sudor mig mag incepator? Chestia e ca am 30 de ani, sunt cam batran pt incepator, nu stiu cum e piata aici in tara daca voi gasi de lucru.

-Este adevarat ca dupa cateva ani de sudura o sa am probleme la plamani, la ochi si la genitali? Pai mie imi place mult sudura, dar am auzit multe de asta ca zice ca o sa imi distrug sanatatea, si asta ma face sa ma rasgandesc. Am si sotia si copii. Am nevoie de bani, ca toatea lumea, si unde lucrez acum (cu tot alceva decat sudura) e mai comod, mai curat dar se castiga putin. De acea ma gandesc iar la sudura. Si cum am zis mai sus, chiar imi place meseria, si am indemanarea, doar am mai putina experienta.

Mersi de raspunsuri!


pus acum 14 ani
   
sebatorress
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
Mersi Marius. Da am citit ca riscuri sunt destule, mai ales in legatura cu gazele. Dar ma gandesc ca asta se resolva usor folosind o masca de astea cu filtru.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la