FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka la Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / fugiti de proffesional sitem &service. Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
stannicolae1988
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
este o firma de recrutare din bucuresti patronata de unu italian giovanni care are nevoie de sudori tig si mma dupa cum spun ei.Este o foarte mare teapa,am plecat cu ei miercuri in burgas Bulgaria pentru a lucrat in rafinaria Lukoil Burgas.Am ajuns la poarta rafinariei si am stat acolo joi si vineri toata ziua pentru canu stia nimeni de noi,nu auzise nimeni de aceasta firma acolo.Vineri pana la urma au aflat ca eram trimisi de ei pentru firma SICES POLSKA.Fiind acolo trimisi ca sub contractori SICES nu ne-a asigurat echipament de protectie.trebuia sa n-i se dea din tara.Dupa indelungi telefoane la Bucuresti doamna Marilena Matei care se ocupa cu probele ne-a spus ca au treburi mai importante decat asteptarea noastra acolo.Eu nu am mai stat si aseara am venit acasa.Am vorbit cu baieti care au mai ramas si azi lafel i-au minti ca se duc la probe dar bineinteles ca nu au facut nimic au stat in fata hotelului sa vina cineva sa ii ia dar nu a venit nimeni.De cazare nu mai va spun ca  se promite cazare la hotel si cand ajungi acolo sunt niste camine care trebuiau daramate si cand sa auzit ca incepe revizia sau renovat cat de cat.Camerele sunt un dezastru,au la geamuri puse vata medicinala si scotch ca sa nu intre apa cand ploua,geamurile sunt sparte intr-un cuvant e foarte rau.Nu mai va spun ca in ITALIA  este aceeasi situatie au baieti o saptamana de zile de cand nu muncesc nu l-i sa dat nici bani de mancare,conditiile de la cazare sunt la fel.

pus acum 9 ani
   
stannicolae1988
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
ne-au trimis in burgas fara sa anunte pe cineva ca o sa trimita oameni acolo,am stat doua zile la poarta rafinariei fara sa ne zica cineva,ceva.Intr-un cuvant trimit oameni si nu ii intereseaza de ei,

pus acum 9 ani
   
stannicolae1988
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
la Bupar a ramas  giovanni,matei are firma singur,nu stiu cum se numeste dar am inteles ca si-a facut singur firma.Are si el oamenii in burgas si la ploiesti la lukoil.Cei cu care am fost eu plecat sunt din bucuresti.George are dreptate sunt o groaza care sunt combinati la firma asta.

pus acum 9 ani
   
stannicolae1988
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
aveti cumva si voi numere de telefon de la firme care angajeaza sudoriTIG WIG ca eu am rupt net-ul de trei zile si toti spun ca de la 1 iul si tot asa.    

pus acum 9 ani
   
stoiculescu
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 5
Sal la toata lumea. Si eu mi-am luat teapa de la Franco de la bupar fiul lui Giovani la petro brazi. Incercati sa iy ocoliti nu sunt seriosi precum par.

pus acum 9 ani
   
PSESSRL
Plapumar

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
Buna ziua,

In ceea ce il priveste pe dl. Stan Nicolae care a facut afirmatiile de mai jos, cum ca nu ne interesam de oameni si ca ii lasam la poarta, tin sa il informam ca avem 200 de oameni deplasati inclusiv in Bulgaria, toti sunt ok si muncesc.
Legat de afirmatia ca este sudor, noi nu putem confirma acest lucru deoarece el NU a ramas sa dea proba, a plecat acasa, de unde sa stim ca este sudor intr-adevar?! nici noi nu putem colabora cu astfel de persoane.
Daca conditiile erau atat de jalnice nu ramaneau peste 60 de persoane acolo. Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne cererti lamuriri,

Salutari,

Giovanni Dimilito.


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la