FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Nebunyka
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CERERI LOCURI DE MUNCA SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Sudor mig-mag pentru santierul Vard din Tulcea Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
liviubulgaru
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6
Sudor mig-mag si electrod cu experienta in sudura de 10 ani, din care 8 ani si jumatate lucrati in italia (sarma plina, tubulara), fier ,inox,aluminiu (sudez in aluminiu de la 10 ianuarie 2009 si pana in prezent pentru industria navala), sudura oteluri speciale cu sarma plina kv2, kv5, inconito ,cisterne si schimbatoare de caldura pentru rafinarii, posed autorizatii de la Rina pentru fier (suport ceramic la vertical si la peste cap in straturi) dar sunt expirate, mai posed autorizatie de la Loid's pentru aluminiu (pe suport ceramic la peste cap) este expirata si aceasta.
        Doresc un loc de munca in santierul Vard din Tulcea (vine un timp cand trebuie sa te retragi acasa si sa lasi locul altora dornici de aventura).
        Adresa de e-mail. 
        Mentionez ca deocamdata mai sunt in Italia inca pentru 4 sau 6 saptamani ca sa duc la final lucrarile incepute.
        Va multumesc anticipat pentru cei care ve-ti avea intentia sa ma ajutati cu o informatie sau un pont.    


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la