FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Forever_Isa
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 54 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / lamurire parametri de sudare aparat sudura improvizat! Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
gabigowriel
Plapumar

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
Salutare tuturor! Un amic vrea sa vanda un transformator pentru sudura si eu as fi interesat sa-l cumpar dar sunt "cam incepator" in ale sudurii! Mai sudez la locul de munca table groase de 2-40 mm de obicei in AC si cu supertit fin de 3.25 ca doar atat poate aparatul de sudura , dar in rest chiar nu ma pricep la partea tehnica a unui aparat de sudura!
Transformatorul ce vrea sa-l vanda amicul meu are urmatoarele "date tehnice" masurate de mine si voltajul ce mi l-a spus ca l-ar avea in secundar amicul meu, eu nu l-am masurat inca"
miezul de fier/tole are 16 cm lungime, 8 cm latime si 22 cm inaltime iar tensiunea in secundar este de 60 volti "la liber" fara sudare!
El vrea 250 ron pe el ceea ce mi se pare un pret bun dar cum nu sunt sigur daca va si suda bine cu electrozi supertit fin de 3.25 intreb si aici poate stiti voi mai bine!
Va multumesc anticipat!
Gabriel.


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la