FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blah
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / DISCUTII DESPRE PROCEDEUL DE SUDARE WIG/TIG, ARGON / cum pot regla aparatul de sudura pentru a suda aluminiu Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
sorin1408
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
am cumparat de curand un aparat de sudura  PROWELD WSME 315 pentru a suda aluminiu. Am mai sudat in trecut aluminiu insa as dori sa-mi explice cineva cum anume trebuie sa setez acest tip de aparat pentru a putea suda aluminiu

cum pot regla aparatul sudura pentru suda aluminiu cumparat curand aparat proweld wsme 315 pentru

46.5KB


pus acum 9 ani
   
georgenicolae
Sudor De Elita

Din: ploiesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 155
Sa fie activ butonul al 4lea,nu imi dau seama daca ai buton reglabil pt pulsatie.acul sa nu fie ascutit cu varf.spor la treba.trebui sa paraie in timpul mersului.

_______________________________________
sudor 141-111 wig-mma

pus acum 9 ani
   
sorin1408
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
da,multumesc mult insa nu mai ajutat prea mult

pus acum 9 ani
   
sorin1408
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 4
din pacate dupa multa chinuiala am reusit sa inteleg ca aparatul are ceva probleme de functionare. Mentionez ca sunt sudor de vreo 20 de ani,ma ocup de fiare de tot felul,insa in sudura cu aluminiu nu sunt un mare maestru,am mai sudat aluminiu acum vreo 8 ani in urma insa...daca nu repeti mai uiti, si la teoria sudari aluminiului marturisesc ca sunt varza. APARATUL ESTE DOTAT SA PRIMEASCA SI RACITOR  insa l-am cumparat asa fara crezand ca o sa faca fata pentru sudurile care mi se vor cere si anume jante de masini,baie de ulei masina, conducte de AC-CLIMA  si alte cele . Intre timp am mai achizitionat un aparat MOST PONTIG 200 AC/DC INSA IMI LIPSESTE O MUFA DE GAZ SI INCA NU L-AM PUTUT proba.
As sori insa sa mai aflu daca stie cineva, la un aparat de sudura marca FRONIUS TRANSPLUS SINERGIC 2700  SE POATE SUDA ALUMINIU CU TORTA TIG?


pus acum 9 ani
   
silviuvectranu
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9
Buna seara as dori sa va spun ca nu toți Comercianți devechipamente desulfurare dau manuale in limba româna , am un prieten care lucrează la "force" este o firma nemțească poate munți o cunosc rivali celor de la wurth si i-am cerut manualul in limba româna de la kemppi master tig  mls -2300 ac dc. Deoarece i-l are la vânzare si mi-la poate da in româna numai in germana  așa ca nu toți au manuale in româna , acum ce facem nu mai cumpăram aparatele ca nu mai au manuale. Eu nu spun ca nu ar fi ideal sa le avem dar ....cerem ajutorul celor de pe forum celor care au folosit sau chiar folosesc aparate similare cu ale noastre, numai ca uni nu sunt chiar binevoitori si încerc sa-i înțeleg . O seara frumoasa,  va doresc !

pus acum 9 ani
   
cristi157
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 17
buna ziua ,as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat .Am un invertor sudura ac dc fara pistolet .Rugamintea mea este sa imi spuneti si mie ce pistolet sa i cumpar si cum as putea sa ii fac legaturiile ca mufa din aparat ?nu stiu daca imi trebuie cu racire pe apa sau normal si eventual daca conexiunile la mufe se pot face cu ajutorul unui electrosist fara mufa orginala.VA MULTUMESC

cum pot regla aparatul sudura pentru suda aluminiu buna ziua ,as dori ajutati mine sfat .am invertor

35.2KB


pus acum 8 ani
   
cristi157
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 17
aparatul este elektrostahttp://www.fileshare.ro/e3172017428

cum pot regla aparatul sudura pentru suda aluminiu aparatul este

48.6KB


pus acum 8 ani
   
cristi157
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 17
poza spate

cum pot regla aparatul sudura pentru suda aluminiu poza spate

53.5KB


pus acum 8 ani
   
iuliancd
Plapumar

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 1
pentru a pute suda in aluminiu trebuie sa actionezi butonul ac/dc inspre ac (curent alternativ)

pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la