FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / ET & T firma olandeza cu sucursala in Romania - Liliana Neagu Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
oz911ro
Sudor Avansat

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 28
contract in olandeza-nu intelegi nimic, ore putine 38-40 pe saptamana, te duci la munca cu masina lor daca iti pui singur benzina si iti dau ei banii inapoi dupa discutii, daca zgarii masina iei amenda 250 sau 350 euro si gasesc zgarieturi daca ii contrazici, daca olandezilor nu le place de tine ramai acolo pe strada fara bani si fara transport asigurat inapoi in tara !!!! ...am fost in olanda cu aceasta firma ca sudor electric, in prima zi de munca mi-a fost data o masca de mana cu un geam de 9 si am fost pus sa sudez ceva suporti stand pe o scara, nu am putut vedea ce sudam cu geamul ala deschis, si dupa sudura vedeam numai alb, bine ca nu m-a prins flama, normal ca am cerut mai inchis dar mi s-a spus ca nu au ...si nu le-a placut si am fost dat afara.  biletul de avion de intoarcere in romania mi-a fost luat initial pe jumatate, urmand ca eu sa imi achit bagajul, am mai ramas in olanda o saptamana ca sofer ptr. alti doi baieti, tubulatori sa ii duc la servici, mi s-au promis ceva bani ptr. asta si normal ca nu i-am vazut nici pana azi...dupa 4 zile de munca au fost si ei dati afara de pe alt santier ptr. ca li s-a spus ca au facut treaba buna dar ca vor fi inlocuiti de alti tubulatori mai vechi pe acel santier naval. Dupa 4 zile cand au putut sa o sune pe dna sau domnisoara(slabe sanse) Liliana li s-a spus sa isi ia singuri bilet de avion de intors in tara ca i s-a parut cuiva ca unul dintre ei mirosea a bautura, fara fiola, fara motiv oficial, nimic. Au fost depuse plangeri la itm ul lor olandez... ATENTIE la firma ET & T , firma olandeza de recrutare cu sucursala in Romania, te lasa pe drumuri sa te descurci !!!

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la