FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil sweet_barbie
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
24 - 46 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Sudori Oradea - munca in Dubai (EAU), Anglia, SUA Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
escenomatica
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 3
Ma numesc Julien-Ferencz Kiss si sunt managerul de recrutare al companiei germane TAA Industries ) – cu sediul in Oradea. Producem elemente tematice pentru parcuri de distractie, sudiouri de film, sali de teatru sau opera. Puteti vedea pe site-ul companiei detalii privind produsele noastre. Acestea sunt concepute de catre designeri, realizate de catre ingineri, arhitecti si meseriasi de prima mana (sudori, lacatusi, tamplari, operatori fibra) si sunt apoi definitivate de catre artisti plastici - sculptori si pictori. Toate sunt originale, unicat, de aceea punem accent pe creativitate. 
In  momentul de fata cautamsudori si lacvatusi, dispusi pentru relocare in Oradea si in SUA, DUBAI, ANGLIA etc. Acestia ar urma sa lucreze la proiectele noastre pentru companii ca si Disney, Marvel sau Warner Brothers. Toti candidatii ar urma sa desfasoare probe de lucru specifice iar in caz pozitiv, angajarea ar urma sa aiba loc in 1-2 zile.

Daca sunteti interesat de colaborarea cu TAA, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0771053609 sau adresa
Va multumesc!


pus acum 9 ani
   
escenomatica
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 3
Buna ziua!
numarul este bun. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, puteti oricand sa sunati, de preferinta in intervalul 8-17. CV-uri doar pe adresa julien @ escenomatica. com  - fara spatii, desigur!


pus acum 9 ani
   
escenomatica
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 3
Buna ziua!
va rog sa aveti putina rabdare deoarece in momentul de fata pregatim procesul de recrutare pentru proiectul din Dubai. Seful de departament, care este si responsabilul cu evaluarile, a fost plecat la alt proiect in strainanate. Am primit nenumarate CV-uri, le-am analizat si cu siguranta avem nevoie de meseriasi priceputi cum sunt majoritatea celor care au aplicat. Cu marea majoritate a aplicantilor am si discutat si am explicat procedura de recrutare.
1. Va urma sa va chemam pentru o proba de lucru, de indata ce seful de departament poate organiza evaluarile  (acestea sunt relativ simple in raport cu experienta celor care au aplicat)
2. Aplicantii cu care ajungem la intelegere, ar urma sa primeasca din partea companiei o chirie in Oradea si transportul asigurat pentru o scurta perioada de training (2 saptamani-max. 1 luna). In aceasta perioada aplicantii urmeaza sa fie instruiti si sa-si cunoasca, colegii. Bineinteles, se plateste si aceasta perioada.
3. Proiectul pp-zis va dura intre 6-8-9 luni si cine va dori, va putea sa colaboreze cu noi si la alte proiecte .


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la