FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandrina1 pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Arges
cauta Barbat
22 - 46 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / DISCUTII DESPRE PROCEDEUL DE SUDARE ELECTRIC MANUAL MMA/SMEI / Proba de lucru... Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
ViorelCristian
Plapumar

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
Buna ziua..ma cheama Viorel,am 22 de ani si am facut scoala de sudori si m-am angajat la o firma,3 luni am vechime ca sudor si am un prieten care lucreaza la o alta firma si firma aceasta are nevoie de sudori pentru o constructie metalica in Germania...si peste 2 saptamani este proba de lucru...cei care au experienta imi poate spune si mie ce pozitii cer la proba? Este la tabla? Vertical ascendent? Peste cap? Imi cer scuze daca am scris ceva gresit...O seara frumoasa in continuare.

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la