FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Naturesk
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / va rog o parere tare mult aparate second hand Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Marian.Z.
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 5
Vreau sa imi cumpar niste accesorii de sudura dar si alte scule pentru prelucrarea metalului dar avand pentru ca am un buget limitat vreau sa le cumpar second hand, nu noi. Un amic mi-a zis sa cumpar de pe un site german ca el a cumparat de la ei si a fost multumit. Site-ul este:

Acuma vreau tare mult o parere daca ati cumparat vreodata ceva de la ei, sa mai vad si o alta opinie daca firma e buna si vinde scule bine intretinute. Is seriosi baietii sau nu?

Deci doua intrebari: 1. o parere despre firma asta daca ati auzit de ea si mai ales daca ati cumparat de la ei si sculele au fost bune, serviciul, etc.

2. ce experienta ati avut cu sculele second hand? bune sau rele? acuma stiu ca daca este intretinuta bine poate fi ca si noua deci depinde tare mult...dar daca puteti sa imi dati un sfat in plus e bine venit.


pus acum 9 ani
   
Marian.Z.
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 5

romy45 a scris:

Daca doresti achizitionarea de echipamente second hand eu as zice sa o faci de la cei din tara...sunt pe forum firme care livreaza echipamente de acest gen,ofera si garantie...iar in caz de ceva poti sai prinzi de barba...iar noi sai mustruluim pe forum si nu numai.


Am înțeles ce zici tu dar daca ii mustruluim noi pe forum nu schimba cu nimic faptul ca am cumparat eu scula de proasta calitate si daca is nemernici nu mai vezi de la ei nici bani nici nimic de aceea ma gandeam ca acolo in Germania sculele second hand is mai bune ca le intretin oamenii mai bine pe cand din Romania daca cumperi second hand risti sa iei o scula intretinuta cu ranga...ceea ce imi aminteste de Becali si de cum si-a ”reparat” Mybach-ul cu ranga...  

De aceea prietenul meu mi-a zis: daca vrei sa cumperi second hand, cumpara de la nemti ca is intretinute mai bine...are grija omul de scula cum trebuie.

Deci eu avand in vedere ca vreau sa cumpar SH ma gandesc ca e mai bine sa iau din afara...am mai mare incredere ca iau ceva bun.


pus acum 9 ani
   
Marian.Z.
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 5
Da, o sa ma informez bine inainte sa cumpar si asa e, o idee in plus nu strica, de aceea am intrebat aici pe forum sa mai vad si alte pareri...

Dar inca ceva: ati cumparat vreodata la licitatie? Am vazut pe net ca sunt site-uri care fac licitatii la tot felul de scule si utilaje...Si site-ul asta de care am vb eu la inceput (surplex) face licitatii si am auzit ca se intampla sa gasesti produse care incep de la zero lei...si bineinteles oamenii incep sa faca oferte dar ma gandesc ca daca ai noroc si nu se bat multi pentru aceeasi scula il poti lua la un pret foarte bun, nu? Eu chiar nu am cumparat niciodata nimic la licitatie,...am vazut pe ebay ca gasesti tot felul de treburi la licitatie dar nu am cumparat niciodata...In fine..am sa ma interesez bine sa vad si am sa ma uit si peste licitatiile astea sa vad care-i treaba.


pus acum 9 ani
   
anda27
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 2
Buna,

a mai cumparat cineva de pe surplex? Care este procedura? Se liciteaza doar online si se plateste la ridicare ?   Cat ar costa transp pana in Romania daca nu le ridic personal? Mai sunt si alte costuri ascunse?


pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la