FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jamieknv la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 37 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / Velt MMA 160 Invertor sudura DC IGBT Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
cne2006
Plapumar

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 1
Intentionez sa achizitionez aparatul de sudura Velt MMA 160 Inventor sudura DC IGBT pentru uz casnic. As dori cateva pareri, daca se poate, referitor la performante si posibilitatea de a fi reparat in caz ca se defecteaza.
Multumesc.


pus acum 8 ani
   
stelian123
Plapumar

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 1
a lucrat cineva cu aparatul din link sau cu orice aparat de la firma velt? ce parere aveti despre el?

pus acum 8 ani
   
adrian2016
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2
Salut,

Si eu vreau sa achizitionez un aparat Velt. Am vorbit astazi cu un reprezentant de-al lor si mi-a spus ca provenineta pieselor sunt din SUA, Japonia si China . Asamblarea pieselor se face in Romania . Apratul intra in tara preasamblat. Cine mai detine aparat Velt?


pus acum 8 ani
   
adrian2016
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 2
Narcix vad ca a trecut jumatate de an de cand ai postat. Vreau sa imi cumparat  si eu aparat ca al tau tot  Velt 160 A. Cum a rezistat pana acum? Nu prea ma pricep la sudura, dar vreu sa invat. Deci as cam face scoala pe aparatul asta, cu cate tipuri de electrozi ai sudat si cat de intensiv?
Merci!


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la