FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ecstasy01
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
29 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Cautam sudori si lacatusi cu experienta si cunostinte lb. engleza Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
eugendr1
Plapumar

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 1
Cautam sudori si lacatusi pentru diferite proiecte in confectii metalice , constrcutii civile si naval in Anglia, Germania, Portugalia, Belgia si Olanda
Procedee de sudura : 
-sudura mig-mag - 135/136 
-sudura tig - 141 

Acceptam orice autorizatie valabila . 

Se ofera urmatoarele conditii de salarizare:
Sudori: intre 10-12 euro pe ora 
Lacatusi : intre 8-10 euro pe ora

*Oferim transport in tara in care are loc proiectul, cazare cate 2-3 persoane in camera , transportul de la cazare pe santier si asiguram un cash avans pana la prima salarizare . 

*Candidatii trebuie sa aiba cunostinte minime de limba engleza, cei cu un nivel mai ridicat de engleza avand sanse mai mari. Toti candidatii vor fi supusi unui test  pentru a dovedi abilitatile in domeniul muncii. 

*Contractele sunt pe minim 6 luni cu o vacanta de 2 saptamani (transportul in perioada vacantei este suportat individual), cu posibilitate de prelungire a contractului. 

Puteti trimite cv-urile pe adresa de mail , sau sunati la numarul de telefon 0721018838.


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la