FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 Profile
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / Brd Repair Construct Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mark
Plapumar

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 1
Stie careva ceva despre firma BRD REPAIR CONSTRUCT din Galati care ofera locuri de munca in Lituania? Sunt seriosi sau nu. Am auzit ca cei care au lucrat in Lituania au cam luat tepe.

pus acum 8 ani
   
kevingroup
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 7
Hristos a Inviat
Buna seara,
Pentru toti cei ce vorbesc ca firma BRD CONSTRUCT a fost neserioasa va informez ca datorita lipsei de pregatire profesionala a celor care au format echipa de lucru care nu cunosteau plan desen tehnic si cunostinte de sudura societatea a pierdut contractul si a intrat in insolventa datorita unor asa zisi meseriasi,si astazi societatea inca mai este blamata de asa zisi meseriasi care nu faceau alta ceva decat consumau alcool unii isi vindeau si hainele ptr.bautura si femei,altii au fost si arestati cate o noapte doua de politia din KLAIPEDA,cel care dadea tonul era chiar maistrul angajat al societatii care consuma alcool cu muncitorii iar dupa ce se termina bautura se luau la bataie,adormea pe la femei iar a doua zi uitau sa mai vina la servici.
Pentru cine este interesat sa cunoasca bine situatia adevarata va putem pune la dispozitie fotografii ale lucrarilor efectuate de sudorii care au participat la lucrarile din KLAIPEDA
Din cauza unora au pierdut si oamenii buni si societatea BRD REPAIR dar avem documente ptr.tot ce sa intamplat acolo,cine doreste pata sa le primeasca in orice moment,si daca este cazul se poate da si numele celor care au cauzat pierderea contractului si binentele tot ei vorbesc la adresa societatii.
Mentionez ca datorita comportamentului si al lipsei de cunostinte de sudura societatea a pierdut 24 de mii de euro ptr.transport cazare alocatie de hrana si avansului de 1000 de euro dati muncitorilor dupa prima jumatate de luna lucrata.
Va rugam cine doreste sa primeasca poze cu lucrarile efectuate si poze cu muncitori care se imbatau si dormeau la poarta santierului sa trimita adresa de email sa punem la dispozitie aceste poze si documente.
Asteptam sa va dovedim toate cele scrise in acest mesaj sa se termine o data cu insultele,amenintarile,jignirile si blamarea conducerii fostei societati.
Mentionez ca din persoanele care si acum nu fac alta ceva decat sa duca in eroare ceilati oameni de buna cuviinta si care doresc un loc de munca sunt citati la tribunal ptr.declaratii false,calomnie,si redactarea prin internet al informatiilor false.
Tuturor o seara buna ori unde va aflati


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la