FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu din Brasov
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / DISCUTII DESPRE PROCEDEUL DE SUDARE WIG/TIG, ARGON / ajutor sudura inox tig Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
cosminliviu
Plapumar

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 1
Sunt nou pe aici asa ca ziua buna mai intai! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in situatia urmatoare:sunt un sudor amator bunicel zic eu cu oarece indemanare in arc electric. dar am trecut la TIG prin achizitionarea unui aparat ARC/TIG marca SIP 178P nou nout. am o butelie de argon 10l cu reductor si oricat ma straduiesc nu reusesc o sudura decenta intre dou tevi de inox cu perete de 1-2mm si nici la material mai gros acea balta de metal topit nu apare. ce nu fac corect? multumesc.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la