FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
anka... pe Simpatie
Femeie
25 ani
Valcea
cauta Barbat
25 - 40 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / Fronius MagicWave 2000 defect Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
boku
Plapumar

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Buna ziua,
Detin un aparat de sudura Fronius MagicWave 2000 defect.
Se intampla ca cineva sa aiba un manual service pt acesta? Ar ajuta si un manual de la Fronius Transtig 2000 deoarece partea de alimentare(defecta) este similara cu MW 2000.

Va multumesc!


pus acum 7 ani
   
dumitru.rusu
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 7
Daca aveti si utilizati vreun model de masina de sudare MIG/MAG marca FRONIUS stiti ca, din cauza ca majoriltatea lor au un conector (dintre masina si pistolet "specisal" pistoletele compatibile Binzel sau oricare care au conector EURO nu se pot lega la aceste masini. A aparut ub convector de la FRONIUS la EURO conmector, care permite aceasta schimb usor si simplu. Este insa piutin cam scump . . . Cautati pe Internet si veti gasi !

pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la