FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Oferta contract Spania Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
kevingroup
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 7
Societate italiana angajeaza sudori argon 141 pentru lucrari constructie noua centrala termica in localitatea San Sepastian Bilbao Spania.
Se lucreaza cu teava din oțel si otel inox marime de la 3/4"la 3".
Salariu 13 euro/net ora program 10 ore de luni pana vineri sambata 5 ore duminica liber,contract patru luni cu prelungire la cerere.
Transport avion,cazare,alocatie hrana 200 euro/luna (50 euro/saptamana) asigurare medicala,masina de servici de la cazare la locul de munca.
Cerinte:
Experienta,cunostinte foarte bune de sudura,teava otel inox 316 L vorbitor de limba italiana sau engleza.
Contract semnat direct cu angajatorul.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un c/v actualizat de preferat in limba italiana sau engleza copie dupa autorizatie (poate fi si expirata) la adresa de email 
Informatii suplimentare la tel. +40787867017


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la