FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Briji
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / DISCUTII DESPRE PROCEDEUL DE SUDARE WIG/TIG, ARGON / Nou pe forum cu o problema Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
FOKA
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 2
Am un  jasic tig 200p si am incarcat o butelie argon de la cineva dintr-o  butelie mai mare . Butelia am comparat-o tot de la el dar a fost de CO2 , a golotit-o complet inainte de a baga argon. Acum inceec sa sudez tabla otel si apare continuu o floare pe electrodul de tungsten . Care poate fi cauza.

nou forum problema un  jasic tig 200p incarcat butelie argon cineva butelie mai mare butelia

17.2KB


pus acum 4 ani
   
FOKA
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 2
Am sudat si cu rosu si cu albastru deschis,aceeasi problema, am sa imprumut o butelie de argon pur si sa vad cum merge. Daca nu.. sper ca la a doua a treia incarcare scap de CO2 compet.. Mersi pt raspuns.

pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la