FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2 din Constanta
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Oferta contract Germania - Olanda Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
kevingroup
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 7
Va punem la dispozitie oferta pentru un proiect de lucru care va incepe in data de 17 februarie cu plecare in Germania si Olanda.
50 / Sudori  135 / 136 / 138 salariu 12 / 13 euro net negociabil cu angajatorul dupa testarea profesionala
40 /  Lacatusi navali             salariu 11 / 12 euro net negociabil cu angajatorul dupa testarea profesionala
4 /  Maistri coordonatori lucrari constructii nave noi,cunostinte foarte bune plan desen tehnic, limba engleza sau limba rusa,nivel tehnic conversational salariu 14 euro/ ora net
Se asigura contract de munca semnat direct cu angajatorul.transport,cazare doua persoane in camera,alocatie de hrana 13 euro pe zi se plateste la sfarsitul fiecarei saptamani.

Lucrarile vor fi executate īn fostul șantier naval Norse, īn Emden, Germania (aproape de granița cu Olanda) și cealalta locatie santier nval din Vlissingen, Olanda.
Programul de lucru este de luni-sāmbătă, īn total 53+ ore saptamana, pauzele de masă nu sunt plătite. Munca ar putea fi organizată īn 2 schimburi.
Rotatia  este standard 10-12 săptămāni la munca pe un proiect și 3-4 săptămāni de odihnă acasă (neplătit). 

Candidatii trebuie sa detina experienta lucrari noi nave,cunostinte plan desen tehnic,vorbitori mediu limba engleza
Testarile profesionale si interviul vor fi efectuate dupa data de 05 / 06 februarie la Galati impreuna cu reprezentantul firmei angajatoare.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un C/V actualizat in limba engleza la adresa de email sa se prezinte personal la sediul societatii noastre din Galati Str. Brailei 88 bl. BR5B scara 3 ap.2 biroul 5
Informatii suplimentare la tel.+40787867017


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la