FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU SUDORI IN TARA SI IN STRAINATATE / Oferta pentru sudori MIG-MAG in Italia Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
OvaWork
Plapumar

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 1
CANDIDATUL IDEAL

EXPERIENTA IN LUCRARI SPECIFICE DE SUDURA PRIN PROCEDEUL MIG-MAG ( SAU IN FUNCTIE DE SPECIALIZARE TIG, ELECTRIC ). SUDURILE SUNT CONTROLATE PRIN RX, US, LP. SE LUCREAZA LA DIFERITE COMPONENTE PENTRU INDUSTRIA NAVALA ( DUPA CAZ PETROCHIMICA SAU CONSTRUCTII MECANICE).

VIITORUL ANGAJAT TREBUIE SA AIBA REZISTENTA LA EFORT FIZIC, SA RESPECTE INTOCMAI INDICATIILE TEHNICE ALE SUPERIORILOR IERARHICI.

DESCRIEREA JOB-ului

Obiectivul angajatului este acela de a executa suduri prin procedeul MIG-MAG care sa nu prezinte defecte la verificarea specifica cu LP, US sau RX. Se sudeaza numai in materiale cu coeficient ridicat de carbon. Majoritatea sudurilor se efectueaza in pozitia 2G ( cornisa ) sau 3G

Responsabilitatile angajatului sunt cele specifice Fisei Postului de sudor.

Beneficii : contract de lunga durata ( 1-2 ani ); cazare gratuita in conditii decente; transport asigurat de la cazare la atelier si retur; salariu decent de peste 2000 eur .


pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la