FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / PROBLEME SI DISCUTII TEHNICE GENERALE / Recomandare electrozi sudura pentru pinioane transmisie/arbori, axuri Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
phili_robz
Plapumar

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Salutare! Rog sugestii, recomandari pt electrozi inveliti de sudura potriviti pentru incarcarea suprafetelor arborilor,axurilor canelate din elementele de transmisie fara solicitari f mari dar care sa permita prelucrarea pe utilaje conventionale(strung,freza) dar si tratament termic ulterior pt o duritate acceptabila. Folosesc de ceva timp electrozi E312 care mi se par excelenti ca strat tampon sau intermediar, nu stiu daca e teremnul corect, si care au o duritate decenta dar as dori sa stiu daca se pot folosi si alt tip de electrozi pt o duritate mai mare a suprafetelor, dar care, repet, sa poata permite prelucrarea prin aschiere si ulterior calire/revenire.  Multumesc!

pus acum 1 an
   
spik1
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 2 ani
Postari: 4
Puteti incerca cu electrozi bazici, dar trebuie sa folositi la prelucrare scule din vidia.
In rest, din ce stiu eu, doar cu prelucrare abraziva daca folositi electrozi de incarcare dura.
Cele bune!


pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la