FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / PROBLEME SI DISCUTII TEHNICE GENERALE / Pistolet tig la telwin tehnomig 215 Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
dorinromeo
Plapumar

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Dețin un ap .multiproces telwin tehnomig dual synergic 215 care are și funcția tig-lift. As dori să īnvăț procedeul tig dar nu reușesc să īnțeleg ce pistolet am nevoie pentru acest aparat. Am găsit pistolet compatibil dar īnainte să īl cumpăr aș dori să știu cum se conectează la aparat. Aparatul nu are mufa tig specială, aceea mică și rotundă cu două contacte. Din fotografiile pistoletului am văzut că are euroconector  și īn specificații se spune despre un conector AX25. Mă puteți lămuri in această problema, vă rog?

pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la