FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Lista de useri | Reguli | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT SUDORI | POZE SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
denyysuka
Femeie
22 ani
Dolj

cauta Barbat
26 - 43 ani

BannerSudori
| Cerere de munca (SUDOR - caut loc de munca) => ADAUGA ANUNT || Oferta de munca (FIRMA - caut sa angajez sudori) => ADAUGA ANUNT |
Pentru a putea adauga anunturi gratuite si a avea acces total pe forum trebuie sa va INREGISTRATI gratuit!
Spatiu Publicitar Liber
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SITE-URI, LINK-URI, ADRESE, INFORMATII UTILE / Cele mai importante site-uri cu locuri de munca. Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5 Postati raspuns
Autor
Mesaj Pagini: 1
danynyo
Administrator
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 15-04-2008
Postari: 919
Totul site-urilor cu locuri de munca din Romania

www.ejobs.ro Locuri de munca in Romania si strainatate. Locuri de munca clasificate pe industrii. Posibilitatea de a te abona gratuit pentru a fi informat in privinta celor mai noi locuri de munca.

www.bestjobs.ro Locuri de munca in Romania si  in strainatate. Oferte joburi, contacte si recomandari.

www.myjob.ro Locuri de munca in Romania si strainatate. Angajari la companii de top, joburi part-time si full-time in toate domeniile. Ghiduri pentru a realiza un CV si o scrisoare de intentie castigatoare.

www.jobs.bizoo.ro Trimite CV-ul tau la peste 100.000 de companii. Gasesti mii de locuri de munca(joburi) si companii care fac angajari non-stop.

www.romjob.ro Cel mai mare portal de locuri de munca in Romania si in strainatate, angajari, cereri locuri de munca, oferte locuri de munca, joburi online.

www.job.ro Site de recrutare on line care pune la dispozitia utilizatorilor sai cele mai noi locuri de munca si o platforma de postare anunturi si actualizare CV-uri foarte usor de utilizat. Pentru firme si companii, postarea primelor anunturi de angajare este gratuita.

www.findjob.ro Vezi toate joburile de pe site-ul  romjob ! Peste 30.000 de locuri de munca.

www.locuridemunca.ro Motor de cautare pentru toate locurile de munca din Romania.

www.1001-locuridemunca.ro Oferte cu locuri de munca, mii de joburi si oferte de angajari de care celelalte site-uri de recrutare, inclusiv BestJobs, nu spun nimic. Click aici!

www.ofertelocuridemunca.ro Locuri de munca in tara si strainatate, jobs search, adauga locuri de munca gratuit.

www.netjobs.ro Locuri de munca in strainatate, joburi in strainatate, munca strainatate  - locuri de munca, joburi in Romania si in strainatate. Aplica ACUM CV-ul tau!

www.wowjob.ro Locuri de munca in Romania si in strainatate. CV rapid. Locuri de munca pe domenii si localitati.

www.lucrez.ro Locuri de munca, angajari, oferte de lucru, joburi, locuri de munca in Bucuresti, in tara si in strainatate. CV online, aticolele, exemple: CV, scrisoarea de recomandare si intentie, joburi part-time pentru studenti.

www.jobstore.ro Site de recrutare on line, locuri de munca, joburi, recrutare, resurse umane.

www.hipo.ro Locuri de munca si joburi pentru studenti pe Hipo. Articole de cariera. Scrisoare de intentie, CV, curriculum vitae, model CV, jocuri cariera, salariu, codul muncii, angajare, job, ejob, my job, best, jobs, oferte, recrutare, locuri de munca part-time, cursuri, resurse cariera.

www.quickjobs.ro Locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu. Simplu, rapid, 100% Gratuit! Oferte de munca cat mai variate. Articole, legislatie, concursuri.

www.nan21.ro Locuri de munca, Locuri de munca in strainatate. Oferte de locuri de munca, CV candidati.

www.yourjob.ro Locuri de munca in Romania si strainatate - Cauta acum cele mai bune locuri de munca.

www.web-careers.ro Oferte Locuri de munca, Anunturi gratuite, Oferte si cereri, Job, Joburi, Postari gratuite de oferte de munca, CV-uri online, Angajare.

www.cvjobs.ro locuri de munca si Cv-uri publicate gratuit.

www.premier-job.ro Premier Job va ofera locuri de munca si oferte angajari in Romania.

www.tjobs.ro Cele mai multe locuri de muncă în străinătate. Joburi din toate domeniile în peste 60 de ţări, salarii între 500-5000 EUR. Completează-ţi CV-ul acum!

http://anunturi.romanialibera.ro Romania Libera: Anunturi online.

www.anuntul.ro  Anuntul Telefonic - primul ziar de mica si mare publicitate din Romania. 200.000 de anunturi pe saptamana, 15.000 de anunturi cu foto, 2.000 de anunturi video.

www.az.ro AnuntAZ - ziar cu anunturi de mica si mare publicitate din Romania. Anunturi online gratuite: auto, moto, locuri de munca, jobs, vanzari, cumparari, afaceri-servicii, imobiliare, matrimoniale, diverse.

www.workexperience.ro Work Experience,locuri de munca strainatate,munca in strainatate,contracte in strainatate,munca,strainatate,contracte,oferte,contracte de munca strainatate,oferte de munca strainatate,plecari afara,plecari strainatate,munca strainatate,locuri de munca studenti,locuri de munca calificati,locuri de munca necalificati,locuri de munca norvegia,locuri de munca grecia,locuri de munca america,locuri de munca anglia,work and travel,work and travel grecia,work and travel sua,locuri de munca in strainatate,locuri de munca germania,locuri de munca italia,Locuri de munca,locuri de munca strainate,locuri de munca america,locuri de munca europa,locuri de munca sua,locuri de munca H2B,locuri de munca studenti,oferte locuri de munca,Work Experience,romanian recruitment company,recruit romanians,recruiter company,recruitment company,locuri de munca UE,munca italia,munca Anglia,locuri de munca UK,munca Europa,locuri de munca H2B,program H2B,H2B romania,work experience H2B,H2B program,H2B visa,H2B America,H2B usa,US H2B viza,America H2-B,oferte H2-B,firme H2B,locuri de munca sua H2B,program work and travel,work travel,work travel studenti,oferte work travel,J1 work travel,work&travel,work and travel america, us work travel,work travel uk,work travel usa,program work and travel,firme work travel,work travel program,work travel.

Cu cat aveti conturi pe mai multe site-uri de recrutare sau site-uri cu locuri de munca, cu atat va cresc sansele sa fiti contactati de mai multi angajatori.


_______________________________________
In viata si in natura nu-i nimic fara sudura!
http://facebook.com/forumsudori

17-03-2010 15:38:17
  Citati
danynyo
Administrator
Mesaj Privat

Din: Bucuresti
Inregistrat: 15-04-2008
Postari: 919
Pe aceasta pagina sunt listate zecile de website-uri din Romania unde puteti gasi o oferta de lucru, unde puteti posta un CV pentru a gasi o slujba ... site-uri care fac "medierea" intre angajator si candidatii la posturile disponibile. Puteti vota Top Site Oferte de munca.

# www.ofertelocuridemunca.ro - locuri de munca, joburi -Portal cu oferte de munca unde angajatorii depun anunturi GRATUITE si canditatii dupa completarea CV-ului aplica la ofertele la care sunt eligibili. Primeste alerte saptamanele cu job-urile dorite, sortate dupa categoriile alese;
# www.abc-help.ro - locuri de munca, joburi Angajatul pe care il recrutam noi, tinand cont de locuri de munca disponibile;
# www.adira.ro - locuri de munca, joburi Adira Interexchange - Plasamente locuri de munca, joburi in SUA prin programe de munca: Work and Travel, H-2B si Training. Viza J-1 SUA pentru studenti, absolventi si viza H-2B SUA pe domeniul turistic.
# www.adjobs.ro - locuri de munca, joburi Adjobs - job-uri, locuri de munca, joburi in media este adresat agentiilor de publicitate, tipografiilor, editurilor, caselor de productie video, animatie, audio, web design, print publicitar, atelierelor de serigrafie
# www.advice-hr.ro - locuri de munca, joburi - Advice resurse umane - consultanta in resurse umane specializata in recrutare si servicii complete auxiliare recrutarii de personal, locuri de munca, joburi;
# ajofm.galati.astral.ro - locuri de munca, joburi Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, somaj, statistica, joburi, locuri de munca din toata tara, AJOFM Galati.
# www.agentieplasare.ro - locuri de munca, joburi Interim - Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in tara si in strainatate, locuri de munca, joburi. Suport si asistenta in obtinerea locului de munca dorit. Servicii pentru candidati si angajatori.
# aletheia.com.ro - locuri de munca, joburi Aletheia - consultanta in domeniul resurselor umane. Pagina Aletheia contine date despre serviciile noastre, posibilitatea de inscriere la newsletter, oportunitati profesionale, date de contact.
# alimar.srv.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in strainatate prin Alimar Top Class Consulting Bistrita;
# www.analytics.ro - locuri de munca, joburi HR analytics este o companie specializata in dezvoltarea de solutii in domeniul resurselor umane si locurilor de munca
# www.angajat.ro - locuri de munca, joburi - De la oameni pentru oameni, firme si candidati, job-uri disponibile, cauta locuri de munca, CV-uri si ultimele jobs, anunturi locuri munca;
# www.anofm.ro - locuri de munca, joburi - Agentia nationala de ocupare a fortei de munca; formare profesionala, legislatie, servicii oferite, informatii publice, locuri de munca vacante, lista programe de ucenicie 2006, anunt concurs, licitatii;
# www.anunturi.ro - locuri de munca, joburi Anunturi.ro - anunturi online gratuite. Posteaza gratuit / cauta anunturi online: vand, inchiriez, cumpar produse, prestari servicii, locuri de munca, vand / inchiriez / cumpar imobiliare, personale.
# www.aradjob.ro - locuri de munca, joburi - lucreaza in locul tau pentru a-ti oferi mai mult de 300 job-uri din regiune; candidati recomandat, baza de date CV, anunt express, locuri de munca;
# www.asistentemedicale.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in Italia pentru asistente medicale din Romania - Infermieri profesionali di Romania
# www.australia-immigration.ro - locuri de munca, joburi Emigrare in Australia. Evaluare gratuita. Vize rezidenta, locuri de munca, studii, afaceri. Informatii complete.
# bestjobs.neogen.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca, cursuri, cariere; job-uri pe categorii, cele mai bune companii si oferta lor de munca, cautare dupa cuvinte cheie in baza de date de posturi disponibile / oferte de munca, pe orase si domenii;
# www.bonamia.ro - locuri de munca, joburi BONA MIA SERVICII recruteaza si plaseaza personal specializat pentru activitatile de bona, menajera, ingrijire varstnici. Serviciile oferite cuprind si administrari de imobile si servicii de curatenie
# www.bursamuncii.ro - locuri de munca, joburi Recrutare si mediere; necesita inregistrare; completati CV-ul, folositi filtrele de cautare si primiti pe email doar job-urile din domeniile care va intereseaza; oferte de munca, locuri de munca, informatii de contact;
# www.bihorjob.ro - locuri de munca, joburi construieste-ti cariera, construieste-ti un job; sfaturi pentru cariera, peste 300 job-uri din regiune, formari profesionala, informatii angajatori, locuri de munca;
# www.brgwork.ro - locuri de munca, joburi Selectia si plasarea fortei de munca in strainatate si in Romania, locuri de munca. Firma inregistrata la ITM pentru strainatate.
# www.brownelephant.ro - locuri de munca, joburi rOMANIAN bROWN eLEPHANT.... Work & Travel in USA. A New World, a new vision!
# www.bucuresti.anofm.ro - locuri de munca, joburi - AMOFM Bucuresti - Site destinat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorilor
# www.bursamuncii.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca, recrutare si mediere, angajati, candidati si companii, agenti cautare, calendar interviuri, servicii candidati, ultimele oferte;
# www.businessiq.ro - locuri de munca, joburi Servicii de recrutare si selectie pentru pozitii entry-level si middle management.
# www.capacedebere.lx.ro - locuri de munca, joburi -MUNCA LA DOMICILIU. exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.cariereonline.ro - locuri de munca, joburi Revista Cariere online. Prima revista de capital uman din Romania. Oferte de angajare, locuri de munca, consiliere in cariera, tips & tricks.
# cassiela.tripod.com/jobs.htm - locuri de munca, joburi locuri de munca in Romania. Bursa locurilor de munca. Cereri. Oferte. Liste de discutii. Cum sa-ti faci un CV.
# www.cvjobs.ro - locuri de munca, joburilocuri de munca, CV-uri si joburi publicate grauit, sfaturi pentru gasirea unui job, primii pasi in cariera, legislatia muncii, scrisoare de intentie, etc.
# www.cooljobs.ro - locuri de munca, joburi job-uri pe categorii, locuri de munca; administratiel, audit, sanatate, marketing, IT software, resurse umane, turism, inginerie, educatie;
# www.com-invest.org - locuri de munca, joburi Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este selectia si plasarea fortei de munca. Programe oferite, H2B, Work & Travel, Au-Pair, Babysitting, Training.
# www.confectionerplicuri.lx.ro - locuri de munca, joburi MUNCA LA DOMICILIU. Castig lunar pana la 700 RON Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.consitalia.ro - locuri de munca, joburi Agentia de munca temporara - locuri de munca -CONSITALIA - Rapiditatea recrutarii, avand ca rezultat "omul potrivit la locul potrivit".
# www.contajobs.ro - locuri de munca, joburi Primul portal de joburi in domeniul contabil din Romania.
# www.contracte-munca.ro - locuri de munca, joburi contracte-munca.RO: oferte de munca in strainatate locuri de munca (dansatoare profesioniste), agentie de impresariat artistic atestata
# crewforum.ro/forum/ - locuri de munca, joburi - Forumul navigatorilor romani si al studentilor de la marina din Academia Navala si UMC locuri de munca Cereri si Oferte, companii de crewing, software de marina, informatii utile navigatorilor
# www.danfil-jobs.com - locuri de munca, joburi - Cele mai tari locuri de munca in strainatate si Romania, joburi in toate domeniile, contracte de munca, angajari rapide si sigure, oferte de munca, postare si cautare locuri de munca, vize, emigrari.
# www.ejobs.ro - locuri de munca, joburi- locuri de munca in Romania si in strainatate; fa-ti cont, alege ce job-uri vrei sa primesti, completeaza CV-ul si aplica la job-uri! Locuri de munca sortate pe categorii si pe orase, fiind inclusa si o arhiva a job-urilor mai vechi;
# www.e-piata.ro/locuri-de-munca - locuri de munca, joburi - Anunturi de locuri de munca, oferta si cerere: fara studii, cu studii medii, cu studii superioare, postuniversitare;
# www.e-melo.ro - locuri de munca, joburi- E-Works - Retea de intermediere de locuri de munca in Transilvania
# www.ecareer.ro - locuri de munca, joburi- Business IQ, jobs, locuri de munca, sfaturi de angajare, arenele carierei, studenti, programe de manangement trainee, workshopuri;
# www.ejobshop.ro - locuri de munca, joburi Un excelent site pentru studentii in cautare de un loc de munca sau de practica.
# www.eurojob.ro - locuri de munca, joburi EuroJob-Bursa Joburilor in strainatate. Obtine REPEDE un Job in Uniunea Europeana.
# www.euroconcurs.ro - locuri de munca, joburi Primul site din Romania dedicat in exclusivitate celor ce se pregatesc pentru o cariera la institutiile Uniunii Europene. Resurse despre criterii de eligibiliate, teste de selectie, concurs.
# www.eurolife-consulting.ro - locuri de munca, joburi angajari strainatate, familii strainatate, aupair, aupair in europa, viza de lucru, plasare aupair, consultanta aupair, viza munca aupair, interviu aupair, documente aupair, inscriere anglia, franta, etc
# www.expertjob.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca la nivel national si international. Oferta speciala asistenti medicali.
# www.expressjobs.ro - locuri de munca, joburi EXPRESS JOBS – serviciu de recrutare si plasare personal pentru domeniile secretariat/administrativ, care vine in intampinarea atat angajatorilor cat si a persoanelor in cautarea unui loc de munca.
# www.findjob.ro - locuri de munca, joburi Motor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.
# www.financialjobs.ro - locuri de munca, joburi - Cel mai dinamic website de joburi: locuri de munca pe departamente, gasiti-va jobul ideal, joburi financiare;
# www.flamingo-jobs.ro - locuri de munca, joburi - Agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate;
# www.formulare.lx.ro - locuri de munca, joburi MUNCA LA DOMICILIU. Castig lunar pana la 700 RON Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.headhunters.ro - locuri de munca, joburi - recrutare, plasare forta de munca, consultanta in plasarea fortei de munca traducerea actelor pentru a lucra in strainatate
# www.hipo.ro - locuri de munca, joburi Toate joburile la zi de la cele mai bune companii din Romania! locuri de munca pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti, targul de cariera ANGAJATORI DE TOP.
# www.hr-factor.ro - locuri de munca, joburi - Resurse umane, candidati, angajatori, companii, introdu CV-ul, administrare CV, publicare anunt, ultimele job-uri, domenii jobs multiple;
# www.hr-romania.ro - locuri de munca, joburi - Portal de resurse umane conceput pentru a fi cel mai complex sistem de informare si operare in domeniul resurselor umane din Romania; angajatori, joburi angajati, profesionisti HR, Who's who, HR Clob;
# www.icex.ro - locuri de munca, joburi International Cultural Exchange - Building Your Future. ICE promoveaza programe de schimb cultural si munca sezoniera pentru studenti si adulti in strainatate.
# www.infoamerica.ro - locuri de munca, joburi Vize SUA. Pentru Studenti si nu numai. H2b USA, Internship si Work and Travel. Cele mai multe vize H2B USA obtinute prin Mike's Agency Cluj Napoca- infoamerica.ro
# www.infoangajat.ro - locuri de munca, joburi informatii, despre, firme, interior, totul, din, confidential, secret, job, angajat, angajati, servici, munca, infoangajat, info, discutii, forum, comunitate, trateaza, poarta, adreseaza, manager
# www.infojob.ro - locuri de munca, joburi Agentie de Recrutare si Plasare Porfesionala cu sediul in Galati.
# www.initalia.ro - locuri de munca, joburi Oferte de munca in domeniul sanitar si servicii (traduceri, legalizari, apostile, supralegalizari, declaratie de valoare, equipollenza) pentru Italia.
# www.interjobs.ro - locuri de munca, joburi - Site-uri internationale cu locuri de munca, din: Europa, America de Nord / Centrala / de Sud, Oceania, Asia si Africa; vase de croaziera, HO.RE.CA, IT-Computers, Medical, Au Pair, Diaspora, Emigrare;
# www.imfm.ro - locuri de munca, joburi- Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca; Comunicate de presa, recrutarea si plasarea fortei de munca in strainatate, centrul de informare si documentare pentru lucratorii migranti, permise de munca pentru straini;
# www.infojobs.ro - locuri de munca, joburilocuri de munca, top joburi in romania si strainatate, resurse umane, training si informatii pentru candidati si angajatori
# www.initalia.ro - locuri de munca, joburi Oferte de munca in italia: asistenti medicali generalisti, laborator, balneofizioterapeuti, pediatri, kinetoterapeuti - intocmire dosar, etc;
# www.isg.org.ro - locuri de munca, joburi Servicii complete in domeniul HR - selectie si recrutare, evaluare, training, coaching, outplacement, management audit.
# www.italiajob.com - locuri de munca, joburi locuri de munca Italia - aici veti gasi sute de oferte de munca din Italia, precum si webcam Italia, cursuri italiana, legislatie munca din Italia, locuri de munca pentru asistenti medicali.
# www.jobbing.ro - locuri de munca, joburi Jobbing ofera servicii gratuite de postare de anunturi si cautare de joburi de nivel mediu-ridicat. Modulele jobbing din portalurile partenere va permit gasirea rapida a candidatilor.
# www.job.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in Romania si strainatate, cursuri, cariere, scrisori de intentie, joburi, CV confidentiale; necesita inregistrare angajator / candidat; cauta job in functie de domeniu, care sunt cele mai "hot" job-uri;
# www.jobfest.ro - locuri de munca, joburi JOBfest - Tineri. Profesionisti. Cariere.
# www.jobresthotel.com - locuri de munca, joburi JobRestHotel - locuri de munca si recrutare de personal pentru hoteluri si restaurante. Consultanta si consiliere atat pentru angajatori cat si pentru aplicanti. Anunturi oferte de afaceri. CV-uri.
# www.jobinfo.ro - locuri de munca, joburi Portal de locuri de munca. Inscrierea firmelor este gratuita.
# www.jobis.ro - locuri de munca, joburi Job Consulting - Joburi Iasi, recrutare, selctie, plasare personal si forta de munca, head hunting, resurse umane.
# joblinks.mgb-itc.com - locuri de munca, joburi JobLinks activeaza in domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca. Consulta ofertele de munca existente si aplica pentru acestea. In plus, CV-ul tau completat on-line va fi vizualizat de angajatori.
# www.jobsfactory.ro - locuri de munca, joburi Jobs Factory este o agentie de recrutare si plasare de personal ce pune la dispozitia angajatorilor si candidatilor o interfata online de informare si contact: site-ul www.jobsfactory.ro.
# www.jobsite.ro - locuri de munca, joburi - cereri si oferte de munca; Angajatori, aplicanti, teste online, oferta lunii, info angajatori si info aplicanti, puteti selecta autimat companiile si joburile care vi se potrivesc; sistem de plata prin SMS;
# www.jobspedia.ro - locuri de munca, joburi Jobspedia.ro - locuri de muncain Romania si in strainatate. Joburi, CV-uri, scrisori de intentie, resurse umane, oferte de munca Romania, locuri de Munca in Romania, Europa, Italia, Germania, Austria.
# www.job-studenti.ro - locuri de munca, joburi - site dedicati tinerilor si studentilor care cauta un loc de munca part-time sau full-time; locuri de munca Hewlett-Packard, Genpact, Tech Team, Adecco, Procter & Gamble, Loyalia, Manpower, Kasolvenzia, etc;
# www.job4all.ro - locuri de munca, joburi - Online jobs pe domenii (vanzari, IT Software, marketing, media, banci, educatie, turism, telecom, sanatate, design, etc) si pe orase din Romania;
# www.jobmania.ro - locuri de munca, joburi - Servicii profesionale pentru candidati si angajatori, cautare job-uri in baza de date dupa categorie, oras, tip oferta, dupa industrie;Ghid cariera
# www.jobtrans.ro - locuri de munca, joburi - JobCenter Site, cauta job, administrare CD, sfaturi de cariera, inscriere candidat, codul muncii, prezentare firme, sfaturi utile;
# www.jobs.net10.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in tara si strainatate, necesita autentificare pentru accesarea bazei de date de CV-uri si oferte; locuri de munca disponibile;
# www.jobselection.ro - locuri de munca, joburi CTN Job Selection Romania. Oportunitati de munca in strainatate: vase, programe in SUA, programe studentesti. Joburi pe vas. locuri de munca pe vase.
# www.joburionline.ro - locuri de munca, joburi Cel mai complex portal de joburi din Romania; forum, prestari servicii, cursuri, legislatie, domenii: inginerie, internet, juridic, sampling, secretariat, servicii, transporturi, turism, financiar, cursuri, contabilitate, banci;
# www.jobtime.ro - locuri de munca, joburi - fa-ti o cariera! Joburi pe domenii, cont angajator, candidat, ghid cariera, evenimente, parteneri, ultimele joburi inscrise.
# www.jobavantaj.ro - locuri de munca, joburi Recrutare in avantajul tau, calculator de salarii, locuri de munca pentru manageri, specialisti si debutanti in diverse regiuni, industrii, etc.
# joburi.home.ro - locuri de munca, joburi Travellot - reliable aupair service, aupairs, au-pair, romania, locuri de munca in strainatate, inregistreaza-te si gaseste o familie minunata;
# www.jobsbacau.ro - locuri de munca, joburi Va invitam pe site-ul nostru www.jobsbacau.ro: sa va accesati contul, sa publicati un Anunt-JOB in mod GRATUIT, sa lansati mesajele dvs. de recrutare, sa beneficiati de promovarea imaginii companiei
# www.jobsearch.ro - locuri de munca, joburi Site de job-uri cu inscriere CV gratuita si postare anunturi gratuite de catre firme.
# jobshop.bestcj.ro - locuri de munca, joburi Anul acesta BEST Cluj Napoca te provoaca la a XIII-a editie de Targ de Forta de Munca universitara JobShop 2007!
# www.jobstore.ro - locuri de munca, joburi Serviciu de recrutare online. Anunturi gratuite.
# www.lamunca.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca de top in Romania si in strainatate.
# www.lipitfelicitari.lx.ro - locuri de munca, joburi MUNCA LA DOMICILIU. Castig lunar pana la 700 RON Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.locuridemunca.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in tara si strainatate: succesul viitorului tau! Oferte de munca pe domenii profesionale, pe tari, pe orase, ultimele cereri si ultimele oferte de munca; nu necesita inregistrare;
# www.locuri-de-munca.net - locuri de munca, joburi locuri de munca, portal de recrutare, motor de cautare, CV european, codul muncii, director web, resurse umane;
# locuridemunca.acasa.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca, CD, scrisori de intentie, sfaturi, cariera, cautare job-uri; locuri de munca servite de ejobs.ro;
# www.lucreziacasa.ro - locuri de munca, joburi MUNCESTI LA DOMICILIU. Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie. Program de colaborare cu companii din Statele Unite.
# www.maraly.lx.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in Anglia, Cipru, Grecia pentru: Asistenti medicali, medici, infirmieri, bucatari, barmani, ospatari, receptioneri, menajere, macelari, muncitori in constructii, au-pair, agricultura.
# www.margele.iad.ro - locuri de munca, joburi MUNCA LA DOMICILIU. Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.model-de-cv.ro - locuri de munca, joburi Articole de cariera, evenimente, modele de CV, sugestii, tips & tricks. Afla de pe model-de-cv care este drumul cel mai scurt catre locul de munca visat si cum poti ajunge acolo!
# www.munca.ro - locuri de munca, joburi - joburi @ munca.ro - ofera-ti o sansa suplimentara! Consulta joburile inscrise pe domenii sau pe localitati; job-uri premium, servicii angajatori, articole; trebuie sa va creati un cont de aplicant sau de angajator;
# www.muncaitalia.lx.ro - locuri de munca, joburi Oferte locuri de munca in ITALIA extrase din baza de date a oficiului fortelor de munca din Italia. (bucatari, barmani, ospatari, tutofare, soferi, manichiuriste, coafeze, electricieni...).
# muncaspania.com - locuri de munca, joburi MuncaSpania.com - locuri de munca in Spania pentru romani in toate domeniile de activitate, cursuri, cariere, scrisori de intentie, joburi, munca, scrisoare de intentie.
# www.myjob.ro - locuri de munca, joburi job-uri din toate domeniile cu posibilitate de cautare, ghidul carierei, articole despre angajari, interviuri, CV, afla locul de munca ideal, oferta de servicii, adauga anunt gratuit, interviuri online, filtrare CV-uri, etc.
# www.nan21.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in tara si in strainatate.
# www.need-a-job.full-info.net - locuri de munca, joburi Lista cu adresele web unde gasiti locuri de munca vacante in SUA si Canada. Tot aici gasiti informatii despre procesul de emigrare pe continentul Nord-American.
# www.neamt.anofm.ro - locuri de munca, joburi - Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt, somaj, locuri de munca, statistici privind piata muncii in judetul Neamt. AJOFM Neamt
# www.nefertiti-hcc.ro - locuri de munca, joburi - Nefertiti - Human Capital Consulting - banca locurilor de munca, firma consultanta resurse umane, auditul resurselor umane, evaluare, etc;
# www.novacrin.ro - locuri de munca, joburiCauti o menajera sau o bona (babysitter)? Ai pe cineva batran sau bolnav? Aici poti oferi sau cauta locuri de munca pentru bone, menajere, ingrijitori, personal hotelier.
# www.oferta.ro - locuri de munca, joburi Oferta.ro - Portal de anunturi gratuite si oferte. locuri de munca, imobiliare, auto, calculatoare, telefoane mobile etc.
# www.ofertelocuridemunca.ro - locuri de munca, joburiportal de locuri de munca, unde angajatorii pot posta anunturi si canditati pot cauta ofertele si aplica la acelea care sunt calificati
# www.omfm.ro - locuri de munca, joburi Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca. Selectii, recrutari pentru SPANIA, GERMANIA, ELVETIA, SUA. Stiri & informatii utile
# www.onlinejobs.ro - locuri de munca, joburi locuri de munca in Romania si in strainatate; sortare job-uri pe domenii, posibilitate cautare job-uri in baza de date, adauga CV;
# www.palmer-consult.com - locuri de munca, joburi Palmer Consult - joburi pentru strainatate in toate domeniile, programul au-pair, aplicare on-line, informatii utile
# www.pesma.ro - locuri de munca, joburi Pesma Consulting - locuri de munca in strainatate, Au-pair Sunteti in cautarea unui loc de munca ? Sunteti nemultumit de actualul loc de munca ? Visati la un loc de munca in strainatate
# www.piatatm.ro - locuri de munca, joburi Anunturi gratuite de mica publicitate cu poze, anunturi imobiliare, auto moto, afaceri, calculatoare, matrimoniale, locuri de munca, foto video, telefoane etc. piatatm, publitim.
# www.piata-joburilor.ro - locuri de munca, joburi Baza de date cu locuri de munca din toate domeniile, firme, cv-uri candidati.
# www.plusjobs.ro - locuri de munca, joburi Marele tau plus in cariera, locuri de munca si servicii de recrutare online, servicii pentru companii si pentru candidati, 10 CV-uri gratuite;
# www.primplan.ro - locuri de munca, joburi - Munca la domiciliu, exemple CV-uri, model de scrisoare de intentie, job-uri, etc;
# www.profilescan.ro - locuri de munca, joburi Profile Scan HR ofera solutii complete in domeniul managementului resurselor umane: recrutare si selectie, head-hunting, consultanta HR, evaluare psihologica, administrare de personal, training.
# www.projobs.ro - locuri de munca, joburi locul unde se intalnesc angajatorii si cei care cauta de lucru; ProJobs recruitment in Romania si in strainatate; locuri de munca pe domenii de activitate(administratie-vanzari), ultimele locuri de munca, recrutare internationala
# www.plasare.ro - locuri de munca, joburi - Agentie de recrutare, selectie si plasare forta de munca in strainatate, in special in Italia; asistenti medicali, operatori socio-sanitari, kinetoterapeuti, invatamant, cursuri inensive de limba italiana;
# www.quickjobs.ro - locuri de munca, joburi - Acces gratuit pe viata pentru firme si angajati; locuri de munca in tara si in strainatate, gratuit; nu trebuie sa iti deschizi cont;
# www.realjobs.ro - locuri de munca, joburi Portal de locuri de munca GRATUIT. CV online, CV in format UE, consiliere pe mail, joburi pe mail, exemple de CV si scrisori de intentie, articole, burse, internshipuri.
# www.recrutare.net - locuri de munca, joburi Companie de resurse umane ofera servicii de recrutare, selectie, training si consultanta companiilor si candidatilor.
# www.recrutareonline.ro - locuri de munca, joburi www.recrutareonline.ro-site de recrutare-oferte de locuri de munca. Posteaza CV, cauta job! Consiliere in domeniul HR
# www.reformasika.com - locuri de munca, joburi Site al romanilor din Madrid si dedicat tuturor celor care cauta de munca in Spania.
# www.romcibex.com - locuri de munca, joburi Oferte-cereri lemn import/export. Cherestea, busteni, mobila, case, panouri masive, PAL, parchet, utilaje, europaleti etc.
# www.romjob.ro - locuri de munca, joburi - Portal national - locuri de munca
# www.salesconsulting.ro - locuri de munca, joburi SALES CONSULTING este compania de consultanta in Resurse Umane, lider in Transilvania, care s-a impus pe piata din Romania datorita profesionalismului serviciilor oferite in domeniu HR.
# www.salesjobs.ro - locuri de munca, joburi salesjobs.ro - Primul site angajat in vanzari. Cele mai bune joburi de vanzari. Cei mai competenti candidati cu experienta in vanzari. Forum, articole, stiri, concursuri si training-uri de vanzari.
# www.selectconsult.ro - locuri de munca, joburi Drumul cel mai scurt intre angajatori si potentialii angajati! CV Electronic GRATUIT, Prima Oferta de JOB GRATUITA !
# www.senior.ro - locuri de munca, joburi Senior Services. Servicii de recrutare si resurse umane.
# sibiujobs.ro - locuri de munca, joburi SibiuJobs.ro este primul site de recrutare dedicat Sibiului, sibienilor si tuturor celor care intr-un fel au ajuns sa se simta parte din aceasta comunitate.
# www.sondaje.bro.ro - locuri de munca, joburi MUNCA LA DOMICILIU. Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.starjobs.ro - locuri de munca, joburi Resurse umane, locuri de munca, in tara si in strainatate.
# www.stm.travel - locuri de munca, joburi STM Acord este numarul unu in siguranta si calitate privind programle de munca peste hotare pentru tineri;
# www.studentcv.ro - locuri de munca, joburi Arhiva Nationala de CV-uri studenteşti. CV-ul tau in format European. www.studentcv.ro
# www.tc-bucuresti.ro - locuri de munca, joburi TCB - Targul de Cariere Bucuresti - Cariere de top pentru tineri profesionisti
# www.tehnoredactare.iad.ro - locuri de munca, joburi MUNCA LA DOMICILIU. Joburi, exemple curriculum vitae, CV-uri, model scrisoare de intentie, model CV, angajare munca la domiciliu, jobs, angajare la domiciliu.
# www.tempo-job-international.ro - locuri de munca, joburi TEMPO JOB INTERNATIONAL va ofera : locuri de munca, joburi, in Romania si strainatate; recrutare si plasare personal; consiliere si testare psihologica; consultanta in domeniul legis. muncii
# www.topjob.ro - locuri de munca, joburi TOPJOB! - locuri de munca in tara si strainatate
# www.tophumantarget.ro - locuri de munca, joburi Top Human Target este un portal de recrutare online care se adreseaza atat companiilor, cat si viitorilor candidati, propunand pozitii destinate segmentelor top si middle management.
# www.vizaemigrare.ro - locuri de munca, joburi - Emigrare Australia ( consultanata in vederea obtinerii rezidentei permanente in Australia, Canada, Noua Zeelanda, Caraibe).
# www.vizeamerica.com - locuri de munca, joburi Informatii complete despre Vize USA, vize SUA, America. Oferte de munca USA, firme, recrutare, joburi, J1, H2B, H1B. Topul firmelor de recrutare pentru USA. Intra sa fii informat.
# www.web-careers.ro - locuri de munca, joburi Oferte de locuri de munca, angajari in tara si in strainatate, anunturi gratuite, job, joburi, angajare, cauta pe domenii profesionale;
# www.workadventure.ro - locuri de munca, joburiOferte de munca in industria hoteliera din SUA, Marea Britanie, Franta si Grecia. Programe Work & Travel in SUA si Franta pentru studenti.
# www.workexperience.ro - locuri de munca, joburi- Work and travel, H2B, training, internship, Au Pair, viza J1, resort work, hotel, restaurant, magazine, temporari office work, etc.
# www.worktravel.ro - locuri de munca, joburi Work Travel, Calatorii, America, Programe, ZIP International, Tineri, Visa, Bilete avion, Asigurari, Tickets
# www.yourjobs.ro - locuri de munca, joburi Joburi, locuri de munca, locuri de munca in Romania, locuri de munca in strainatate.
# www.1001-locuridemunca.ro - locuri de munca, joburi - oferta de munca si angajari - joburi din Romania; acest website este un director web adnotat, cu link-uri catre paginile cu oferte de munca ale firmelor active de pe piata din Romania;
# www.1job.ro - locuri de munca, joburi - locul potrivit pentru job-ul potrivit, adaugare de CV, cautare job, cautare complexa joburi, servicii gratuite persoane cautare de job, oferta firme;

Cunoasteti si alte site-uri serioase care pun la dispozitie baze de date de oferte de munca, de firme care angajeaza sau de alte cereri si oferte de munca? Puteti adauga aici un subiect nou in care poti posta link-ul catre acel site.


_______________________________________
In viata si in natura nu-i nimic fara sudura!
http://facebook.com/forumsudori

14-08-2010 22:32:02
  Citati
socaciudaniel
Sudor Incepator
Mesaj Privat

Inregistrat: 11-01-2011
Postari: 3
www.joburi-online.com  - site de anunturi cu locuri de munca pentru diverse categorii de angajati._______________________________________
www.joburi-online.ro

12-01-2011 00:12:11
  Citati
lukyeug
Plapumar
Mesaj Privat

Inregistrat: 18-03-2012
Postari: 1
Aveti grija daca apelati la aceasta firma EUROJOB RECRUITMENT din Constanta unde este administrator Dl. NURCIU GEORGE. Eu si inca 6 persoane cunoscute  am apelat la serviciile acestei firme inca din septembrie 2011 si am rams cu banii dati si fara loc de munca. Cine stie cati mai sunt la fel de naivi ca si noi. Aveti MARE GRIJA!

18-03-2012 03:12:44
  Citati
mihai199
Sudor Incepator
Mesaj Privat

Inregistrat: 12-03-2013
Postari: 4
multumim lukyeug

18-04-2013 09:34:43
  Citati
Pagini: 1   Postati raspuns
Mergi la
Forum Gratuit


 

Page Ranking Tool Certificat Web
Termeni si conditii . ® ForumSudori
Copyright sudori.3xforum.ro © 2008-2017