FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / TOPUL ANGAJATORILOR MINCINOSI / Firma neserioasa(a se citi:tepuitoare) cu unul din sedii Tg Mures Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
cristian-toma
Plapumar

Din: tg-mures
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
SC Malustel SRL- platesc cu intirziiere si daca se intimpla sa vrei sa pleci de la ei iti vei pierde salariul pe ultima perioada ramasa spre a fi platita(ex.: ultima luna , ultima luna si jumatate, depinde cit de mult sunt in intirziiere cu salariul)
- au lucrari , in general, prin Europa


pus acum 14 ani
   
gi67
Sudor Profesionist

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 77
malusteel tg mures  [ svetlana vasilicova] am fost la Radauti , am vazut, m-am intors...???

Concluzia;  Au un asa zis contract in care practic scrie ca ai o diurna de 7eur pe ora , si plecarea acasa la 3 luni [ la 3 luni veneam din Nigeria] si in rest toate litigiile de munca se rezolvau in Austria, dupa legislatia Austriaca [nu mai retin localitatea ], practic nici o sansa de a-ti recupera bani in caz de neplata, deci o mare TEAPA, aveti grija fratilor, eu m-am retras la timp, adica nici nu am inceput.... MARE GRIJA  ....????


_______________________________________
in viata doar faptele conteaza... , restul , sunt doar vorbe ...!!!???
Sudura e o arta trateaz-o ca atare , cunoaste-ti valoarea si vei ajunge mare ..., e scrisa tot de mine ....., ce spuneti D-le Robostan am dreptate ???

pus acum 13 ani
   
PETRE
Sudor Avansat

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 45
nu cred ca e sudura ,efectiv...cred ca e penetrare excesiva...e arsura de pe tabla ,pe cealalta parte a sudurii...mie asa mi se pare....a avut amperajul cam exagerat.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la