FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 25 ani
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / SURSE DE SUDARE. INFORMATII, COMPARATII, PRETURI, SFATURI / INFORMATIE DE LA UN MESERIAS (sau mai multi) Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
iahim47m
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Salutare tuturor, din nou!
Ca si in celalalt post al meu, as dori cateva informatii si/sau sfaturi de la persoane care chiar se pricep la sudura Mig/Mag, precum si in legatura cu  performantele anumitor modele te aparate.
Asadar, sunt interesat de parerea vostra in legatura cu aparatul chinezesc Einhell BT-GW 190. Vad ca merge si la 220V, dar si la 380V. Ma-r interesa doar performantele in mod 220V. De preferat intr-un limbaj comun, ca nu sunt de meserie. Vreau sa-l folosesc pt sudura tevilor/profilelor de otel de max. 5mm.
Aveti aici si un link pt. a vedea exact ce poate aparatul asta si pt. a-mi traduce si mie, intr-un limbaj accesibil, ce poate sa faca. Vedeti Fisa Tehnica!
Multumesc anticipat!


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la