FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / CURSURI, SCOALA DE CALIFICARE, AUTORIZARE PENTRU SUDORI / Curs calificare Bucuresti. Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
lil debul
Plapumar

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Salut , sint nou aici , va rog , stie cineva un curs de calificare SERIOS in Bucuresti ? Cu practica si tot ce trebuie. Si inca ceva , fac 42 in august , mai are rost , la virsta mea ??? Talent , hmmm , am putin , mai sudez electrod la mine acasa , dar ma mai angajeaza careva ? Multumesc , astept cu interes.

pus acum 13 ani
   
curiosul
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 11
mai are prietene, ce esti batrin la 42 !?.. lasa ce spun altii tu apucate de treaba ca mai ai de trait 40-50 de ani, fi increzator "amigo", succese in continuare.
P.s. si eu sunt nou aici si nu te pot ajuta cu vreo informatie, dar nu te da batut.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la