FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / PROBLEME SI DISCUTII TEHNICE GENERALE / Viteza sarmei scapata de sub control... Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
designgi
Plapumar

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Buna ziua!

Am cumparat second-hand un aparat mig/mag 145... scrie pe el praktiker... adus din germania de la un atelier auto. A inceput de ceva timp cu variatie de turatie (neprovocata de pistolet, arc, role...) dar revenea. Acum a scapat de sub control (merge turat) si scoate sarma cu viteza foarte mare. La invartirea potentiometrului turatia se modifica dar intre limite foarte ridicate (nu de la zero in sus). Am schimbat potentiometrul de reglarea vitezei sarmei (care oricum era ca vai de el) si tot asa. Mai avea ceva reveniri cand atingeam placa de baza electronica.
Mai a avut cineva aceasta problema?

Modificat de designgi (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la