FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / ANUNTURI VANZARE - CUMPARARE APARATE SI ECHIPAMENTE DE SUDURA / APARATE DE SUDURA LA PRETURI DE PRODUCATOR ! ! ! Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
flafy
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 12
RISCITALUX S.R.L. importator unic in Romania si Republica Moldova de aparate de sudura:MIG-MAG-TIG-PLASMA redresoare,incarcatoare,invertoare,reprezentand firma producatoare Danish Grup Italia de aceste aparate.

     DANISH GROUP este de peste 35 de ani o companie specializata in proiectarea ,planificarea si productia de incarcatoare de baterii, electrozi de sudura, sarma de sudura, invertoare de sudura.Īn afara unei game largi de produse standard, DANISH GROUP produce articole de personalizate, concepute si puse īn aplicare īn functie de cerinte specifice.Masinariile robuste, fiabile, facute pentru a dura in timp si pentru a oferi servicii de inalta performanta, sunt cea mai buna carte de vizita a noastra.

     Profesionalismul si competenta, o structura organizata intr-un mod modern, un sistem de productie avantgardist, produsele si serviciul de calitate sunt elementele care dau o nota distinctiva companiei si-a lungul anilor au dus la succesul, consolidarea prezentei sale īn Europa īn lume si acum si in Romania prin S.C. Riscitalux S.R.L. o societate tanara dar dispusa sa faca istorie pe piata autohtona.

  PENTRU MAI MULTE DETALII CU MODELELE NOASTRE DE APARATE  VIZITATI  SAITUL  FIRMEI:

aparate sudura preturi producator riscitalux s.r.l. importator unic romania republica moldova

48.1KB


pus acum 13 ani
   
Darth Welder
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 11
trimite-mi o oferta   la . com la un tig ac/dc   200-250 A

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la