FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI
Cauti raspunsuri la intrebari tehnice? Esti sudor si cauti un loc de munca? Vrei sa te consulti cu alti colegi pentru a rezolva problemele legate de sudare? Alatura-te comunitatii! Vom fi cu totii mai puternici si mai informati! Te asteptam sa deschizi noi subiecte de discutie pe Forumul Sudorilor din Romania! Suntem si pe facebook (Forum Sudori).
Lista Forumurilor Pe Tematici
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
FORUM DE SUDURA - PENTRU SUDORI / DISCUTII PE DIVERSE TEME / Sfat achizitie aparat de sudura Moderat de rbostan65, romy45, sniper30, spik1, tester33, welder5
Autor
Mesaj Pagini: 1
Brighidau
Plapumar

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Va salut,
Acum 2 zile am fost calcat de hoti care mi-a sustras lucrul de cere aveam cea mai mare nevoie acum si anume aparatul de sudura.
Era un aparat extraordinar, un simplu transformator dar si-a facut treaba excelent ducea 220-230A masutati .
Acum ma simt nevoit sa cumpar unul deoarece am mare nevoie hotii lasandu-ma cu garajul neterminat . Nu prea am avut ocazia sa testez apratele ce sunt in comert dar din cate am auzit nu isi prea fac treaba cum trebuie si de accea va cer sfatul .
Ce as dori eu ...??? Pai sa duca electrozii de 3,25 si sa nu stau dupa el sa se raceasca... a si eventual sa pot taia cu el tabla de 5mm.
De pret.... acum cat mai ieftin posibil doar e criza dar mai bine prefer sa investesc banii intr-o scula buna decat sa arunc cu ei pe toate rebuturile.

Multumesc.


pus acum 13 ani
   
iordache florin
Sudor Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
recomand un invertor de 210 A are CC la 220v usor (5-6 kg) indiferent marca duce wig si electrod de 3,25 bazic non stop. eu am unul REHM. foarte multumit.

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la